• تاریخ انتشار : 1384/12/14 - 22:33
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

اثرات مخرب مخاطرات طبیعی تا حد بسیاری کاهش خواهد یافت

اختصاص اعتبارات کافی به سازمان زمین‌شناسی کشور، جهت انجام فعالیتهای پژوهشی اثرات مخاطرات طبیعی از...

 اختصاص اعتبارات کافی به سازمان زمین‌شناسی کشور، جهت انجام فعالیتهای پژوهشی اثرات مخاطرات طبیعی از جمله زلزله را تاحد بسیار زیادی کاهش خواهد داد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور دکتر منوچهر قرشی رئیس پژوهشکده علوم زمین‌سازمان زمین‌شناسی و اکتشافت معدنی کشور در همایش دو روزه گسل‌ها و زمین لرزه‌های استان کرمان که به همت استانداری این استان برگزار شد، گفت : علی‌رغم زلزله‌های تاریخی که در شهرهای مختلف ایران از جمله تبریز، مشهد، تهران و همچنین کرمان روی داده، بازهم شاهد ساخت و سازهای نامناسب در اطراف گسل‌ها هستیم و همچنان شهرها در راستای گسل‌های بزرگ کشور در حال توسعه می‌باشند.وی با اشاره به زلزله رخ داده در بم و وجود زلزله‌های تاریخی متعدد کرمان گفت  : با توجه به اعتباراتی که استانداری کرمان جهت بررسی بیشتر مسائل زلزله دریافت کرده، بهتر است بخشی از این اعتبارات صرف مطالعات پژوهشی در خصوص زلزله شود.

دکتر قرشی در ادامه یادآور شد: در زرند و بم شاهد فعال شدن گسله‌هایی بوده‌ایم که تا به حال برروی نقشه های موجود و حتی زمین‌مشاهده نشده است و این گسل‌ها جزء گسله‌هایی است که گمان نمی‌رفت روزی فعال شوند و باید توجه داشت که این گسله‌های فرعی در سطح استان کرمان بسیار گسترده‌اند.

رئیس پژوهشکده علوم زمین‌کشور گفت : با توجه به این مسائل باید اعتبارات کافی در اختیار سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور قرار گیرد تا بتواند با مطالعات کافی برروی این گسل‌ها، آنها را شناسایی و به مسئولین امر ارائه کند.وی در خاتمه تاکید کرد : مطالعه و بررسی کامل مسائل زمین‌شناسی و اختصاص اعتبارات کافی به سازمان زمین شناسی کشور اثرات مخاطرات طبیعی از جمله زلزله را تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد داد و فرمانداران و شهرداران و استاندار کرمان جهت تحقق این امر باید تعامل بیشتری را با سازمان زمین‌شناسی کشور برقرار کنند.در ادامه یادآور می‌شود دکتر نظری و دکتر طالبیان کارشناسان گروه لرزه‌زمین‌ساخت سازمان زمین‌شناسی کشور به ارائه مقالات خود خواهد پرداخت.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 3879
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1384/12/14 22:33
تنظیمات قالب