• تاریخ انتشار : 1384/12/02 - 23:33
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

بخش معدن باید بعنوان یکی از ارکان زیربنای توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد

درصورتیکه بخش معدن بخواهد به عنوان زیر‌بنای توسعه بخش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور مورد توجه باشد، باید...

درصورتیکه بخش معدن بخواهد به عنوان زیر‌بنای توسعه بخش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور مورد توجه باشد، باید در فعالیت‌های مربوط به اکتشاف، استخراج، بهره برداری و فرآوری شرکت بیشتری داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور مهندس حسین رضا‌خواه  رئیس سازمان صنایع دستی ایران و کاندیدای عضویت در هیات رئیسه گروه تخصصی رشته معدن سازمان نظام مهندسی معدن کشور گفت : بخش معدن سهم بسیار کوچکی از وزارت صنایع و معادن را تشکیل می‌دهد که متاسفانه هنوز جایگاه اساسی خود را نیافته است و این امر پس از ادغام وزارت صنایع و  وزارت معادن و فلزات در یکدیگر تشدید بیشتری یافت و موقعیت بخش معدن بیش از گذشته تضعیف شد. در صورتیکه سازمان نظام مهندسی معدن فعالتر عمل کند می‌تواند عملیات اجرایی مربوط به بخش معدن کشور را به عهده گرفته و جایگاه این رشته رادر صنایع کشور ارتقاء بخشد.

وی با بیان اینکه انتخابات دور اول سازمان نظام مهندسی معدن کشور در شرایط بسیار محدودی برگزار شد،تصریح کرد : متاسفانه تبلیغات صورت گرفته در خصوص دور دوم انتخابات از سوی وزارت صنایع و معادن و سازمان‌های نظام مهندسی صنایع و معادن استان‌ها بسیار کمرنگ به نظر می‌رسد که باتوجه به هدف سازمان نظام مهندسی معدن ، باید فعالیت بیشتری صورت گرفت.

معاون وزیر صنایع و معادن کشورمان با بیان اینکه جهت پیگیری مسائل مربوط به بخش معدن کشور باید یک نظام بسیار قدرتمند و فعال به فعالیت بپردازد، تصریح کرد : باید به نحوی عمل کرد تا معادن بزرگ کشور که دارای میلیاردها دلار ذخیره است در اختیار افرادی که صاحب تخصص و تجربه کافی بوده قرارگیرد و دست عده‌ای رانت‌خوار و سود‌جو از آنها کوتاه شود.

رضاخواه در ادامه با بیان اینکه مطمئنا" سازمان نظام مهندسی معدن در پیشبرد و اجرای فعالیت‌های خود با کمبودهای جدی روبه‌روست، تصریح کرد : پس از ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و فلزات در یکدیگر بخش معدن کشور با رکود بالایی مواجه شده که اگر قرار باشد از اتکاء به اقتصادتک‌محصولی نفت و وابستگی مطلق به آن رهایی یابیم باید حیطه فعالیت‌های بخش معدن را توسعه بیشتری داد .

رئیس سازمان صنایع دستی کشورمان در ادامه یادآور شد : آنچه مسلم است بیشتر بودجه‌ای که به وزارت صنایع و معادن اختصاص می‌یابد در بخش خودرو هزینه می شود و تا زمانی که معادن در کنار دیگر بخشهای صنعتی کشور قرار نگیرد ، امکان توسعه آن وجود ندارد.

وی در خاتمه گفت : اگر در بعضی بخشهای معدنی از جمله مس، آلومینیم و فولاد نیز شاهد پیشرفت‌هایی هستیم به خاطر وجود منابع مالی در آنهاست وگرنه هیچ‌گونه حمایت ویژه‌ای از سوی دولت از این بخش‌ها صورت نمی‌گیرد درصورتیکه مانند بخشهای دیگر هزینه‌ای به آن تزریق میشد، شاهد تحول اساسی در بخش معدن کشور می‌شدیم.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 3377
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1384/12/02 23:33
تنظیمات قالب