• تاریخ انتشار : 1388/05/26 - 04:35
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

تخته سنگی با نقش ردپای دایناسور در کرمان کشف شد

تخته سنگی با نقش ردپای دایناسور و قدمت بیش از 190 میلیون سال در کرمان...

تخته سنگی با نقش ردپای دایناسور و قدمت بیش از 190 میلیون سال در کرمان کشف شد.


به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مهندس مسعود ناظم‌زاده سرپرست مدیریت زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی جنوب شرق کشور (کرمان)، از کشف تخته‌سنگی با نقش ردپای دایناسور در کرمان خبر داد و گفت: این تخته‌سنگ که قدمت آن بیش از 190 میلیون سال تخمین زده می‌شود، به‌طور اتفاقی در منزل یکی از اهالی روستای دشتخاک واقع در زرند کشف شد.


وی با بیان این‌که این سومین رد‌پای دایناسور کشف شده در استان کرمان است، خاطرنشان کرد: این تخته‌سنگ دارای ابعاد 50 در 80 سانتی‌متر و ضخامت 5 سانتی‌متر است و شامل 14 تا 15 نقش پای بچه دایناسور است.


سرپرست مدیریت زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی جنوب شرق کشور درباره چگونگی کشف این تخته‌سنگ، یادآور شد: این تخته‌سنگ بیش از 30 سال به عنوان دیواره حوضچه منزل یکی از اهالی دشتخاک استفاده می‌شد که دهیار سابق منطقه از نزدیکان صاحب‌ خانه به‌طور غیرمنتظره متوجه نقوش غیرعادی در آن شد که پس از اطلاع به یکی از دوستان زمین‌شناس خود، تخته‌سنگ مورد نظر به مدیریت زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی جنوب شرق کشور منتقل شد.



 


 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 16428
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1388/05/26 04:35
تنظیمات قالب