• تاریخ انتشار : 1404/06/30 - 13:24
  • بازدید: 277 نفر
  • بازدیدکننده: 251 نفر

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دستور کار قرار داد:استفاده از هوش مصنوعی در شناسایی دارایی‌های معدنی کشور

مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، استفاده از فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در شناسایی دارایی‌های معدنی کشور را از اولویت‌های جدید و راهبردی این سازمان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، دکتر نیک‌عهد که به‌عنوان داور در جشنواره تحقیق و پژوهش سال ۱۴۰۴ سپاه فجر استان فارس با محوریت هوش مصنوعی حضور داشت، ضمن تشریح سیاست‌ها و رویکردهای سازمان زمین‌شناسی، به تلاش‌های دولت چهاردهم در زمینه شناسایی منابع معدنی، انجام مطالعات جامع برای مقابله با بحران آب، و نیز تقویت نقش نظرات کارشناسی در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور اشاره کرد.
وی با قدردانی از تأکیدات رئیس‌جمهور بر بهره‌گیری از دیدگاه‌های علمی و تخصص‌محور، اعلام کرد: در سال "سرمایه‌گذاری برای تولید"، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور مطالعات ژئوفیزیک هوایی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در فرآیند اکتشافات معدنی را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور همچنین از آمادگی این سازمان برای همکاری با پژوهشگران، نخبگان علمی، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی در این مسیر خبر داد.
جشنواره تحقیق و پژوهش سپاه فجر استان فارس به‌صورت سالانه برگزار می‌شود و در سال جاری به مدت دو روز با محوریت هوش مصنوعی و با حضور فرماندهان، پژوهشگران و فعالان علمی برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 31843
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1404/06/30 13:24
تنظیمات قالب