علوم زمین پایه و اساس رشد وتعالی در کشوراست
علی اکبر محرابیان پس از افتتاح رسمی سه طرح زمین شناسی و اکتشاف معدنی....
علی اکبر محرابیان پس از افتتاح رسمی سه طرح زمین شناسی و اکتشاف معدنی در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران در جمع مدیران این سازمان گفت: زمین شناسی و اکتشاف بسیار مهم و پایه رشد و توسعه است و باید تقویت شود.
بهگزارش روابط عمومی سازمان زمینشناسی واکتشافات معدنی کشور، علی اکبرمحرابیان وزیرصنایع ومعادن که سهشنبه هشتم اردیبهشتماه جهت افتتاح سه طرح زمین شناسی و معدنی درسازمان زمینشناسی واکتشافات معدنی کشورحضورداشت با بیان مطلب فوق افزود: کشور درامور مربوط به علوم زمین پیشرفت های خوبی داشته و این برای ما افتخاراست که کشورهای خارجی به ویژه در امریکای لاتین خواهان استفاده از دانش و فن آوری زمین شناسی و اکتشاف جمهوری اسلامی ایران هستند.
محرابیان با بیان اینکه وزارت صنایع و معادن در سال های اخیر در اجرای اصل 44 و واگذاریهای مربوط پیشتاز بوده است بیان کرد: قصد داریم پیشنهادی به دولت ارائه و در خواست کنیم وجوه واگذاری شرکت ها و نهادهایی که وظایف زمین شناسی و اکتشافی درکشور دارند و بر اساس سیاستهای اصل 44 قانون اساسی واگذار می شوند به اعتبارات سازمان زمین شناسی افزوده شود.
وی درادامه تاکید کرد: به همان میزانی که بنگاههای اقتصاد بخش خصوصی تقویت می شوند باید به بخش اکتشاف نیز که حاکمیت آن در دست دولت است بها داده شود.
وزیر صنایع و معادن با بیان اینکه رشد بخش زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سالهای اخیر قابل توجه بودهاست ، گفت: باید به صیانتی بودن استخراج های معدنی توجه ویژه شود که برداشت صیانتی از ذخایر معدنی کشور مستلزم داشتن اشراف کامل بر علم زمین شناسی است.
وزیر صنایع و معادن درپایان سال 1388 را سالی بسیار پرکار در عرصه صنعت و معدن خواند و گفت : اهداف بلندی برنامه ریزی شده است و امیدواریم با همدلی و تلاش همه بخش ها شاهد جهشی خوب در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی باشیم.
گفتنیاست سه طرح زمین شناسی و معدنی مذکور که بهدست وزیرصنایع ومعادن موردبهرهبرداری رسید شامل افتتاح دفتر خاورمیانه ای کمیسیون بین المللی نقشه های زمین شناسی دنیا ، سامانه الکترونیک کاداستر اکتشافات معدنی ایران و سامانه فراگیر الکترونیک مدیریت اطلاعات مکانی (GDMS) بوده است.
