• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 09:32
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

فاز ۲ بازسازی آزمایشگاه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور افتتاح شد

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور،  فاز 2 بازسازی آزمایشگاه‌های این سازمان با حضور دکتر علیرضا شهیدی معاون وزیر صمت و رئیس این سازمان و جمعی از معاونان و مدیران و کارشناسان افتتاح شد.



شایان ذکر است؛ بازسازی و بهبود شرایط آزمایشگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور موجب افزایش کارایی و بهبود شرایط کارکرد آزمایشگاهی خواهد بود و دسترسی آزمایشگاه  سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به تجهیزات پیشرفته و مدرن روز می‌تواند به رونق بخش صنعت و معدن کمک کند و در تحقیقات و بررسی‌های معدنی و زمین‌شناسی نقش مؤثری داشته باشد.



 از جمله فعالیت‌های اصلی آزمایشگاه آنالیز مواد معدنی زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور می‌توان به تجزیه و تحلیل نمونه‌های سنگ، خاک، آب و مواد معدنی برای  متخصصان سازمانی و سایر محققان و صنعتگران اشاره کرد.



بازسازی آزمایشگاه‌ها شامل تعویض تجهیزات قدیمی و نامناسب با تجهیزات پیشرفته و مدرن، تغییراتی در طراحی و ساختمان آزمایشگاه، ساخت و بازسازی  فضاهای جدید است و این بازسازی‌ها باعث بهبود شرایط کارکرد و افزایش کارایی در بخش‌های مختلف آزمایشگاه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور شده و به عنوان یک قدم مهم در جهت توسعه صنعت  آنالیز مواد معدنی و زمین‌شناسی در کشور محسوب می‌شود.








































  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى,گزارش تصويري
  • کد خبر : 14018
کلمات کلیدی

تصاویر

فیلم ها

کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1402/08/10 09:32
تنظیمات قالب