• تاریخ انتشار : 1390/11/24 - 18:13
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

کشف دو میلیارد تن ذخیره جدید کانسنگ مس

به همت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور حدود دو میلیارد تن ذخایر جدید کانسنگ مس...


به همت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور حدود دو میلیارد تن ذخایر جدید کانسنگ مس طی پنج سال اخیر کشف شد.


به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مدیر امور اکتشاف این سازمان از اکتشاف حدود دو میلیارد تن ذخایر جدید کانسنگ مس در کشور در پنج سال اخیر خبر داد.


بهروز برنا، با بیان اینکه اکتشافات مس در کشور همزمان از سوی این سازمان و شرکت ملی صنایع مس پیگیری می‌شود، افزود: با احتساب ذخایر جدید، حجم ذخایر قطعی کانسنگ مس به حدود چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن رسیده است.


مدیر امور اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور ادامه داد: از این مقدار ذخیره می‌توان حدود ۲۱ میلیون تن شمش مس استحصال کرد.


برنا با بیان اینکه ایران رتبه هفتم جهان را از نظر حجم ذخایر شناخته شده مس در اختیار دارد، تصریح کرد: همچنین رتبه کشور در زمینه تولید شمش مس نیز به ۱۷ جهان ارتقا یافته است.


وی خاطرنشان کرد: طلا، نقره، مولیبدن و سلنیوم از محصولات فرعی است که همراه با شمش مس استحصال می‌شود به همین دلیل ارزش افزوده تولید مس در کشور بالا است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 17745
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1390/11/24 18:13
تنظیمات قالب