• تاریخ انتشار : 1402/04/24 - 07:33
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی: عدم توجه به حفظ محیط زیست در فعالیت های معدنی فاجعه آفرین است

بیرجند- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت موضوع حفظ محیط زیست در فعالیت های معدنی گفت: عدم توجه به این موضوع منجر به فاجعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس‌زاده ظهر یک شنبه در سمینار محیط زیست، توسعه پایدار در بیرجند اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های استان خراسان جنوبی بخش معدن است.



وی تصریح کرد: ثبت ژئوپارک طبس نشانگر ظرفیت زمین‌شناسی از جهات مختلف از جمله معادن موجود در استان بوده که باید این ظرفیت مهم را غنیمت شمرده و به آن توجه ویژه ای شود.



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۷۵۷ واحد معدنی با ۶.۸ میلیارد تن ذخیره قطعی معدنی در استان گفت: بخش معدن در استان توانسته به تنهایی برای ۱۲ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کند که این ظرفیت مهم در استان، خراسان جنوبی را به بهشت معادن کشور تبدیل ساخته است.



عباس زاده به شرایط معدنی استان نسبت به دیگر نقاط کشور اشاره کرد و افزود: این شرایط در استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بهتر می‌باشد اما مهم چگونگی استفاده از این ظرفیت است.



وی اضافه کرد: هر چند خراسان جنوبی دارای بیش از ۵۲ نوع ماده معدنی شناخته شده بوده اما متأسفانه بخش اعظمی از آن فعال نبوده و نتوانسته در اقتصاد و اشتغال استان مؤثر واقع شود.



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی از توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش معدن استان خبر داد و افزود: طرح تحول زمین شناسی معدنی استان در سال گذشته اجرا گردید که نتایج آن نشانگر ارتقای وضعیت معادن استان به بیش از دو برابر نسبت به گذشته است.



عباس زاده بخش معدن را مهم‌ترین بخش توسعه اقتصادی استان دانست و بیان داشت: باید ظرفیت‌های غیر فعال در این بخش فعال و در چرخه رشد اقتصادی استان دخیل شود.



وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان و توجه دولت به بخش معدن خراسان جنوبی گفت: در راستای این سفر شورای معدن استان تشکیل شد تا درخواست‌های موجود در این بخش اقتصادی مشخص و برای تصویب در شورای معادن کشور ارائه شود.



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جذب سرمایه گذار در تمامی بخش‌های اقتصادی استان دارای اهمیت است، یادآور شد: باید موانعی که بر سر راه سرمایه‌گذاری وجود دارد حذف شوند تا فضای سرمایه‌گذاری در معادن استان ایجاد شود.



عباس‌زاده با اشاره به اهمیت موضوع حفظ محیط زیست و برنامه ریزی برای رعایت این امر مهم در فعالیت‌های اقتصادی، تولیدی و معدنی افزود: عدم توجه به این موضوع منجر به ایجاد فاجعه در آینده خواهد شد.



وی با بیان اینکه در حال حاضر دو واحد سبز صنعتی و معدنی در استان وجود دارد که باید تلاش بیشتری در راستای افزایش این واحدها در استان صورت پذیرد.



mehrnews.com/x32nMW



۲۱ خرداد ۱۴۰۲



کد خبر 5807476


  • گروه خبری : رویدادهای علوم زمین
  • کد خبر : 11566
کلمات کلیدی

تصاویر

کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1402/04/24 07:33
تنظیمات قالب