یازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

۱۴ بهمن ۱۳۸۶ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۵۱۵۴ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۶۴۸
به منظور تبادل نظر بین کارشناسان و صاحبنظران عرصه علوم‌زمین و آگاهی از آخرین....
به منظور تبادل نظر بین کارشناسان و صاحبنظران عرصه علوم‌زمین  و آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در این زمینه یازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور دکتر فرید مر رئیس انجمن زمین‌شناسی ایران در مراسم افتتاحیه یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی ایران که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از حامیان و برگزارکنندگان همایش یادآور شد: انجمن زمین‌شناسی ایران یازده سال پیش با همت آقایان دکتر راستا و یعقوب‌پور تاسیس شد و تا امروز علی‌رغم همه مشکلات پیش‌رو، همایش را بطور سالانه برگزار کرده است.

وی با اشاره به مشکلات مالی و اجرایی پیش‌روی برگزاری همایش تصریح کرد: برگزارکنندگان چنین همایش‌هایی عضو سازمان‌های مردم نهادی(NGO) هستند که جهت پیشبرد امور خود به حمایت سازمان‌های دولتی نیاز دارند و خوشبختانه امسال نیز برای دومین بار در جوار امام رضا(ع) موفق به برگزاری این همایش شدیم.

مر با اشاره به آمار مقایسه‌ایی مقالات ارسال شده سال‌های گذشته نسبت به سال‌‌های اخیر، خاطر نشان کرد: توجه به منحنی تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش طی سال‌های متفاوت، نشان از روند صعودی علاقمندان به همایش دارد که همین موضوع یکی از اهداف موردنظر دست‌اندرکاران همایش بوده است.

رئیس انجمن زمین‌شناسی ایران در ادامه افزود: انجمن سعی دارد با ایجاد بستری مناسب عرصه همواری را برای فعالیت هرچه بهتر علاقمندان این رشته تحت نظز اساتید امر ایجاد کند که آمار مربوطه در این زمینه نشان از موفقیت دست‌اندرکاران آن دارد.

وی گفت: خوشبختانه بسیاری از اهداف انجمن تحت عنوان معرفی بهترین تالیف و ترجمه‌های مرتبط با مسائل علوم‌زمین و همچنین قدردانی از پیشکسوتان و دانشجویان فعال در این عرصه به سنت هر ساله تبدیل شده است.

رئیس انجمن زمین‌شناسی ایران با بیان اینکه تا مدت‌ها زمین‌شناسی و علوم مرتبط با آن از جایگاه واقعی خود برخوردار نبود، یادآور شد: در گذشته جایگاه علوم‌زمین به عنوان یکی از اصلی‌ترین رشته‌های علوم‌پایه با قدری ضعف مواجه بود که خوشبختانه طی سال‌های اخیر و به همت خود زمین‌شناسان، شاهد ارتقاء جایگاه این رشته هستیم.

مر با بیان اینکه باید نگاه خود را از سمت دیدگاه کمی به سوی دید کیفی تغییر دهیم، افزود: باید بدانیم علوم‌زمین به‌عنوان یکی از بهترین رشته‌های دنیا دارای چه قابلیت‌ها و ارزش‌هایی است.

وی در پایان با بیان اینکه دیدگاه وحدت‌گرایانه در بین رشته‌های مختلف دنیا متدوال گشته است، یادآور شد: در حال حاضر مرز بین رشته‌ها محو شده و تقریبا" بیشتر رشته‌های دنیا با یکدیگر در ارتباط عمیق هستند و باید به بهترین نحو به ارتباط بین رشته‌ها توجه کنیم.

کلید واژه ها: خراسان رضوى


نظر شما :