معدن و صنایعمعدنی زیربنا و پایه اصلی توسعه کشور است
معدن و صنایعمعدنی زیربنا و پایه اصلی توسعه کشور است و همه مسائل اطرف ما وابسته به معدن است که بر همین اساس مسوولان و مردم باید به این بخش توجه اساسی داشته باشند.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور دکتر محمد حسین بصیری معاون معدنی وزارت صنایع و معادنم در مراسم افتتاحیه همایش بررسی توانمندیهای معدنی استان گلستان با بیان اینکه چنین گردهماییهایی زمینهساز آگاهی علاقمندان از آخرین دستاوردهای مرتبط با مسائل علومزمین خواهد بود، تصریح کرد: در حال حاضر 4هزار معدن با بیش از 60 نوع تنوع ماده معدنی در کشور وجود دارد که بر همین اساس بیش از 200میلیون تن ماده معدنی از معادن کشور استخراج شده و طبق آمار بیش از 55میلیارد تن ذخایر احتمالی و 37میلیارد تن ذخایر قطعی در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 89هزار نفر در بخش معدن کشور در حال فعالیت هستند، یادآور شد: در بخش صنایع معدنی نیز برای 411هزار نفر اشتغال ایجاد شده و حدود 30درصد از از اشتغال کشور و 30درصد از سرمایهگذاریها را نیز معدن و صنایعمعدنی به خود اختصاص داده است.
بصیری گفت: معدن و صنایعمعدنی زیربنا و پایه اصلی توسعه کشور است و از مواد خوراکی تا پوشاک و همه مسائل اطرف ما وابسته به معدن است و باید دانست تنها راه دستیابی ما به توسعه پایدار در کشور از همین مسیر عبور می کند که بر همین اساس مردم و مسوولان باید به این بخش توجه اساسی داشته باشند.
معاون معدنی وزارت صنایع و معادن با اشاره به سرمایه گذاریهای عظیمی که در بخش معدن و صنایع معدنی کشورهای توسعهیافته صورت میگیرد، یادآور شد: متأسفانه صنعت و معدن در کشور ما به عنوان یک عنصر مزاحم تلقی میشود و این در حالیست که همه ارگانها و نهادهای دولتی و خصوصی کشور باید در کنار یکدیگر در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی تلاش کنند و با توجه به اینکه توسعه کشور از همین مسیر محقق میشود باید به نحوی عمل کرد تا از سرمایهگذاری صورت گرفته در بخش معادن کشور حمایت بیشتری بهعمل آید.
وی با بیان اینکه ایران کشوری وسیع و با ذخایر معدنی بسیار گسترده است و خوشبختانه هر نقطهای از کشور را که مشاهده کنیم بسیار اعجابانگیز است و نعمات خداوندی در ان به ودیعه گذاشته شده است.
بصیری با بیان اینکه در بسیاری از کشورها معدنکاران در دل بکرترین مناطق جغرافیایی خود به اکتشاف ذخایر معدنی پرداختهاند، افزود: در این گشورها پس از انجام عملیات اکتشاف و بهرهبرداری، معدنکاران ملزم به بازگرداندن طبیعت به حالت حقیقی و چهره اولیه خود هستند.
معاون معدنی وزیر صنایع و معادن با بیان اینکه توجه به مسائل زیستمحیطی کمتر در کشور ما مورد توجه قرار می گیرد، یادآور شد: بیاد پس از انجام فعالیتهای معدنی برنامهای جهت احیاء منابعطبیعی منطقه داشته باشیم تا اینگونه مسائل به عنوان ترمزی فعالیتهای معدنی کشور را محدود نسازند.
نظر شما :