سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور پایه اساسی اکتشاف معادن کشور
اگر معدن و صنایعمعدنی بهعنوان یک بنای بزرگ در بخش سازندگی کشور تصور شود، سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، ستون و پایههای اصلی این بنا را تشکیل میدهد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور دکتر محمدحسین بصیری معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صنایع و معادن ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیتهای صورت گرفته در این سازمان به منظور تهیه و تولید نقشههای زمینشناسی و انجام مطالعات اکتشافی ذخایر معدنی در کشور گفت: اگر معدن و صنایعمعدنی را به عنوان یک بنای بزرگ در بخش سازندگی کشور تصور کنیم، سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به عنوان متولی اکتشاف و پیجویی ذخایر معدنی، ستون و پایههای اصلی این بنا را تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور یکی از افتخارات کشور در زمینه انجام مطالعات علمی و تحقیقاتی است، یادآور شد: فعالیتهای اخیر سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور بهمنظور تعمیق و گسترش فعالیتهای علمی و تحقیقاتی ایران در زمینه مباحث علومزمین به کشورهای آمریکایلاتین و اعضای همکاریهای اقتصادی(اکو) قابل تقدیر است.
معاون امور معادن و صنایعمعدنی وزارت صنایع و معادن افزود: بودجههای اختصاص یافته به بخش اکتشافات معدنی کشور بسیار ناچیز است و باید دانست هرگونه حمایت مالی از این بخش، نوعی سرمایهگذاری برای آینده است و نباید آن را بهعنوان صرف هزینه یا بودجه تلقی کرد.
بصیری با تأکید بر اینکه امر اکتشاف معادن باید دارای یک مرکزیت واحد در کشور باشد، یادآور شد: عملیات استخراج و بهرهبرداری از معادن در حیطه کاری این سازمان قرار ندارد که بر همین اساس باید به نحوی عمل کرد تا علاوه بر هدایت همه بودجه اکتشافی به سوی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، از به هدر رفتن منابع معدنی و همچنین انجام فعالیتهای اکتشافی موازی و مشابه دیگر ارگانها در این زمینه جلوگیری بهعمل آید.
وی در پایان یادآور شد: وزارت صنایع و معادن و مجلس شورای اسلامی آمادگی هر گونه حمایت از سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به عنوان نهادی علمی و تحقیقاتی را دارد و مسوولان این سازمان با همفکری با دیگر سازمانهای فعال در بخش معدن کشور میتوانند نقش مهمی در توسعه و پیشبرد اهداف این بخش در کشور داشته باشد.
نظر شما :