سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، فعال در کانهآرایی و فرآوری مواد معدنی
سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به منظور تکمیل چرخه معدن کشور، علاوه بر انجام عملیات اکتشاف مواد معدنی، به بخشهای فرآوری و کانهآرایی موادمعدنی نیز توجه ویژه دارد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور مهندس بهروز برنا مدیر امور اکتشاف این سازمان گفت: سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور علاوه بر اینکه در امر اکتشافاتمعدنی فعالیت ارزندهای را از خود نشان داده، به بخشهای فرآوری و کانهآرایی موادمعدنی نیز به منظور تکمیل چرخه معدن کشور، توجه اساسی دارد.
وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، اکتشافات موضوعی ذخایر معدنی در کشور روند رو به رشدی را داشته، تصریح کرد: طی سالهای گذشته اکتشافات بصورت چکشی در ورقههای یکصدهزارم دارای اولویت تهیه میشد که پس از آن اکتشافات به روشهای نوین و به کمک لایههای اطلاعاتی و تقسیمبندی پهنه ایرانزمین در اولین اولویت به 20 زون اکتشافی و با اصول مناسبی ادامه یافت.
مدیر امور اکتشاف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور افزود: بر اساس فعالیتهای صورت گرفته در طرح اکتشافات سراسری ذخایرمعدنی کشور، اکتشافات بصورت موضوعی از سال 77 با تعداد 250 پروژه برای توسعه بخش معدن کشور تعریف شد.
برنا ضمن ابراز خرسندی از تعامل بسیار سازنده سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با برخی ارگانهای مشابه از جمله سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی، یادآور شد: با برگزاری جلسات متعدد با شرکت ملی مس در خصوص معرفی ذخایر مس پروفیری با ذخیره حداقل بالای یکصدمیلیون تن که موردنظر این شرکت است که دو محدوده واقع در استانهای کرمان و آذربایجانشرقی که حاصل اکتشافات اخیر سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در زونهای بیستگانه بود، معرفی شد.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر 145پروژه به منظور توسعه فعالیتهای اکتشافی کشور تعریف شده است، تصریح کرد: در حال حاضر با 28مشاور و 4پیمانکار بخش خصوصی در حال همکاری هستیم و حدود 40هزار متر حفاری و20هزار متر مکعب ترانشه نیز در پروژههای مرحله اکتشاف عمومی تعریف شده پیشبینی شده و از سوی دیگر برای دستیابی به اهداف خود تعداد 30هزار نمونه آزمایشگاهی و 45هزار نقطه ژئوفیزیکی با روشهای مختلف در پروژههای اکتشافی انجام خواهد شد.
نظر شما :