پنجمین کنفرانس زمینشناسی مهندسی و محیطزیست آغاز بکار کرد
پنجمین کنفرانس زمینشناسی مهندسی و محیطزیست با حضور محققان، پژوهشگران این رشته و با هدف گردهمایی متخصصان و تبادل اطلاعات در خصوص زمینشناسی مهندسی و رشتههای مرتبط در دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز بکار کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور دکتر سیدمحمود فاطمیعقدا دبیر کنفرانس زمینشناسی مهندسی و محیطزیست گفت: حدود ۲۷۳مقاله برای شرکت در کنفرانس به دبیرخانه ارسال شد کهاین تعداد ۱۸۳مقاله پذیرفته شد که تعداد ۶۴ مقاله به صورت شفاهی و ۱۱۹مقاله به صورت پوستر ارائه میشود.
وی در خصوص وضعیت سطح علمی شرکتکنندگان در کنفرانس گفت: ۵۱ محقق با مدرک دکتری، ۲۵دانشجوی دکتری، ۲۸دانشجوی کارشناسیارشد، ۶۱ کارشناسارشد و ۷۰ نفر کارشناس زمینشناسی مهندسی و رشتههای مرتبط دراین کنفرانس شرکت کردند.
فاطمیعقدا با اشاره به دو برابر شدن تعداد مقالات کنفرانس امسال نسبت به سال گذشته گفت: دانشگاه تربیت مدرس، شاهرود، تهران، اصفهان، کرمان، اهواز، شیراز و سیستان و بلوچستان هر کدام به ترتیب ،۹ ،۱۰ ۱۸ ،۲۶ ،۲۸ هشت و هفت مقاله برای شرکت در کنفرانس ارسال کردند.
دبیر کنفرانس زمینشناسی مهندسی و محیطزیست ادامه داد: مهندسی ساختگاه و ابنیه فنی، زمینشناسی مهندسی و آلایندههای محیطزیست، خطرات زمینشناسی(شناخت و کاهش ریسک)، ویژگیهای زمینشناسی مهندسی سنگها و خاکها، کاربرد فناوریهای نوین در زمینشناسی مهندسی، زمینشناسی مهندسی و فرسایش و رسوب، زمینشناسی مهندسی و آب زیرزمینی را از محورهای برگزاری این همایش عنوان کرد.
پیش از سخنان دبیر کنفرانس، رییس دانشگاه تربیت معلم تهران دکتر عبدالجواد طاهریزاده نیز به بیان سخنرانی پرداخت و با اشاره به افق سند چشمانداز کشور گفت: برای تحقق یافتن اهداف این سند به سازوکارهایی نیاز است که باید فراهم شود که پیشرفتهای علمی کشور طی چند سال گذشته نشان از فراهم شدن این ساز و کار به نحو مطلوبی دارد.
طاهریزاده تاکید کرد: برای پیشرفت بیشتر و رسیدن به اهداف سند طی زمان مشخص شده، باید برنامهریزیها با دقت و حمایت بیشتر مسوولان انجام شود.
بنابراین گزارش برگزاری چهار کارگاه آموزشی با محورهای کاربرد ژئوالکتریک، کاربرد میکروترموری، پهنهبندی خطر زمینلغزش و کاهش ریسکلرزهای و نمایشگاهی از دستاوردهای سازمانهای مرتبط از برنامههای جانبی این کنفرانس است.
این کنفرانس با همکاری سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، کارگروه تخصصی زلزله و لغزش لایههایزمین، مرکز آسیایی کاهش خطرپذیری لرزهای، بنیاد مسکن انقلاباسلامی، ستاد حوادث غیرمترقبه کشور، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، سازمان حفاظت محیطزیست، شرکت مدیریت منابع آب ایران و شرکت ملی ساختمان ایران برگزار شد.
نظر شما :