بیست و نهمین گردهمایی علومزمین در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور آغاز به کار کرد
بیست و نهمین گردهمایی علومزمین به منظور توسعه و تبادل نظر و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی روز دنیا در بخش علومزمین صبح امروز در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور آغاز به کار کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، مهندس جمشید مجیدی دبیر بیست و نهمین گردهمایی علومزمین در مراسم افتتاحیه این نشست گفت: امروزه در عرصه علم و دانش کشور، نظارهگر خلاقیت، نوآوری و اندیشههای نوینی هستیم که حاصل زحمات بیوقفه اندیشمندان و پژوهشگران است.
وی انتقال چنین نوآوریها و اطلاع از آخرین دستاوردهای علمی روز و همچنین برخورد اندیشههای گوناگون علمی را مستلزم فراهم کردن بستری مناسب دانست و افزود: این موضوع علاوه بر این که موجب ساماندهی در امر تحقیقات و پژوهش کشور میشود از سویی موجب علم اندوزی و تکمیل اطلاعات علمی کشور میشود.
مجیدی با بیان این که در جهان پیشرفته امروزی ایجاد ارتباط یکی از مهمترین وسایل جوامع بشری است که توام با فرهنگآفرینی است، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین نشستهایی موجب انتقال و پیشبرد تفکرات علمی در کشور است که در قالب چنین نشستهایی عینیت یافته و موجب ارتقای علمی و تسریع در امر تحقیقات و پژوهش کشور میشود.
دبیر بیست و نهمین گردهمایی علومزمین با اشاره به این که سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور افتخار دارد به عنوان بزرگترین و پرسابقهترین متولی برگزاری نشستهای علومزمین، بسترساز این مهم و عهدهدار بخشی از این رسالت عظیم باشد، یادآور شد: چنین همگراییهای علمی و اجرایی، نه تنها موجب ارتقای سطح کیفی علومزمین میشود؛ بلکه زمینهساز آموزش، هماندیشی و تقابل اندیشههاست.
وی با بیان این که همایش سال آینده که معادل سیامین گردهمایی علومزمین خواهد بود مصادف با پنجاهمین سال تاسیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور است، افزود: امسال شمار انبوهی از مقالات در گرایشهای گوناگون علومزمین به دبیرخانه گردهمایی ارسال شده که در مقایسه با سالهای گذشته از رشد قابل توجه برخوردار است.
مجیدی تعداد کل مقالات ارسالی به دبیرخانه گردهمایی را 985 مقاله ذکر کرد و گفت: از لحاظ آماری بیشترین مقالههای ارسالی به گرایش زمینشناسی اقتصادی با تعداد 122 مقاله و کمترین تعداد به گرایش شیمی با 7 مقاله تعلق دارد.
گفتنیست، بیست و نهمین گردهمایی علومزمین در گرایشهای پترولوژی، آبشناسی، ژئوشیمی، ژئوفیزیک، زمینشناسی نفت، زمینشناسی اقتصادی، زمینشناسی اقتصادی، زمینشناسی مهندسی، زمین گردشگری، رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، زمینشناسی زیستمحیطی و زمینشناسی پزشکی، چینه و فسیلشناسی، زمینشناسی کواترنر، زمینشناسی ساختمانی، زمینساخت، زمینشناسی پزشکی، فنآوریهای نوین علومزمین، لرزه زمینساخت، دورسنجی و سامانه اطلاعات جغرافیایی در علومزمین در حال برگزاری است.
یادآور میشود برگزاری کارگاه آموزشی و نمایشگاه از برنامههای جانبی بیست و نهمین گردهمایی علوم زمین است .این گردهمایی تا 27 بهمن ماه در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور ادامه دارد.
نظر شما :