عضویت آزمایشگاههای علومزمین در شبکه فناوری نانو
به همت سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، آزمایشگاههای علومزمین به عضویت شبکه فناوری نانو پذیرفته شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، دکتر پدرام ناوی، مدیر تضمین کیفیت و نماینده این سازمان در ستاد ویژه نانو از عضویت آزمایشگاههای علومزمین سازمان متبوع خود در شبکه فناوری نانو خبر داد و گفت: از ابتدای امسال آزمایشگاههای علومزمین سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به صورت آزمایشی به عضویت شبکه فناوری نانو پذیرفته شد که پس از بررسیهای انجام شده عضویت قطعی آن طی روزهای اخیر اعلام شد.
وی افزود: سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با حدود 70 دستگاه آزمایشگاهی یکی از مهمترین آزمایشگاههای شبکه نانو است و این مجموعه با استفاده از سیستم یکپارچه آزمایشگاهی به تبادل اطلاعات خود با مرکز اقدام کرده است.
ناوی با تاکید بر اینکه حمایتهای انجام شده از سوی ستاد ویژه نانو را نباید فراموش کرد، افزود: ستاد ویژه فناوری نانو یکی از مهمترین ستادهای فناوری تحت نظارت ریاستجمهوری است که طی 10 سال گذشته به خدمترسانی و ترویج فناوریهای نوین در ایران اقدام کرده است .
به گفته وی، سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور دارای 7 عضو فعال آزمایشگاهی در بخش فناوری نانو در تهران، کرج، مشهد، شیراز، تبریز، کرمان، زاهدان است که همگی تحت شبکه آزمایشگاهی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور مشغول بهخدمت هستند.
مدیر تضمین کیفیت و نماینده سازمان زمینشناسی واکتشافاتمعدنی کشور با اشاره به اینکه طی 5 سال اخیر ایران موفق به کسب رتبه چهاردهم جهانی در بخش فناوری نانو شده، یادآور شد: خوشبختانه طی 6 ماهه اول سال به رتبه 12 ارتقا یافتیم که این امر مدیون تلاش اعضای ستاد ویژه نانو و محققان کشور در این زمینه است.
وی درباره امکانات ستاد ویژه نانو برای علاقهمندان این بخش گفت: کاربران نانو میتوانند از تسهیلات انفرادی و سازمانی ارائه شده از سوی شبکه نانو به منظور خرید تجهیزات لازم و دریافت مشاوره و آموزش بهره برده و در راستای ارتقای این علم در کشورمان گام بردارند.
مدیر تضمین کیفیت و نماینده سازمان زمینشناسی واکتشافاتمعدنی کشور در ستاد ویژه نانو درباره برنامههای حمایتی ستاد ویژه نانو یادآور شد: مشارکت در پرداخت هزینه دستگاههای مورد نیاز در آزمایشگاههای نانو، تعمیر دستگاههای دستگاهها، خدمات مشاوره، کمک در پرداخت هزینههای استاندارد بینالمللی 17025و اعطای یک دستگاه آزمایشگاهی در ازای خرید یک دستگاه برای مناطق محروم بخشی از برنامههای حمایتی ستاد ویژه نانو است.
یادآور میشود، سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با شرکت در چهارمین جشنواره فناوری نانو میزبان علاقهمندان فناوری نانو در بخش علومزمین بود.
جشنواره فناوری نانو که از 13 الی 17 مهر ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا بود، با حضور دکتر سعید سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و محمودرضا آقامیری معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری افتتاح شد.
گفتنی است، در نمایشگاه و جشنواره نانو بالغ بر 160 شرکت و موسسه فعال در حوزه فناوری نانو، 22 دانشگاه و پژوهشگاه و 11 پارک علم و فناوری و مرکز رشد فعال در حوزه فناوری نانو حضور یافتند و به ارائه دستاوردهای خود در بخشهای مختلف پرداختند.
15آزمایشگاه از شبکه آزمایشگاههای فناوری نانوی کشور، 11 انجمن علمی دانشجویی، هفت نشریه مرتبط با فناوری نانو و هفت شرکت از کشورهای مختلف جهان شامل مالزی، کرهجنوبی، روسیه، انگلیس، اتریش، اوکراین و آمریکا محصولات خود را در چهارمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو به نمایش گذاشتند.
همچنین در مراسم جشنواره برترینهای فناوری نانو که با حضور خانم دکتر سلطانخواه، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برگزار شد، از برترینهای سال گذشته تقدیر شد که امید است سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به خاطر عضویت قطعی در شبکه نانو، سال آینده در مسابقه آزمایشگاههای نانو به رتبهای تکرقمی دست یابد.
نظر شما :