تعامل فرمانداری و مرکز پژوهشهای زمینشناسی انزلی به منظور توسعه علومزمین در گیلان
طی بازدید و برگزاری جلسهای با حضور فرمانداری و مدیر و جمعی از کارشناسان مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان، حاضران به توسعه و تعمیق همکاری های دوجانبه تاکید کردند.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، بازدید و نشست مشترک فرماندار بندرانزلی با کارشناسان مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان برگزار شد.
بر اساس این گزارش بازدید سعادتمند داوودی فرماندار شهرستان بندرانزلی به مناسبت افتتاح پروژه بینالمللی مخاطرات زمینشناسی دریایی حوضه کاسپین جنوبی در استان گیلان از مرکز پژوهشی زمینشناسی انجام شد.
در ادامه دکتر پانتهآ گیاهچی رییس مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان هدف از این نشست را آشنایی با طرح بررسی زمینلرزهها و موجهای مخاطرهآمیز احتمالی در حوضه کاسپین جنوبی و فعالیتهای مرکز عنوان کرد و به ارائه برنامههای این مجموعه و اهداف و فعالیتهای مرکز در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی پرداخت.
گفتنیست، در ادامه معاون پژوهشی پژوهشکده علومزمین نیز در راستای طرح جامع مطالعاتی زمینشناسی حوضه کاسپین جنوبی و نحوه راهاندازی پروژه در استان توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر حمید نظری خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری محققان دانشگاههای ایران، سوئیس و آکادمی علوم زمینشناسی ارمنستان و ونزوئلا اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به همکاری گسترده مراکز پژوهشی و دانشگاهی بینالمللی، به بررسی رفتار گسلههای لرزهزای بستر دریا و کرانههای جنوبی کاسپین و مطالعات پارینه لرزهشناسی در گستره خشکی و پهنه آبی با هدف برآورد احتمالی رخداد زمینلرزه و موجهای مخاطرهآمیز احتمالی حاصل از جنبش دوباره سامانه گسلی خزر و آستارا پرداخت.
همچنین فرماندار انزلی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کارشناسان سازمان گفت: ایجاد اشتغالزایی در راستای طرحهای پژوهشی، همکاری دوجانبه فرمانداری شهرستان بندرانزلی با مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان و گسترش رشتههای زمینشناسی در دانشگاههای بینالمللِی گیلان میتواند گام موثری در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی داشته باشد.
داوودی در ادامه به بیان دیدگاهها و نقاط مشخص شده شهرستان بندرانزلی اعم از تالاب، منطقه آزاد صنعتی و تجاری، اسکله بنادر و دریانوردی اشاره کرد و همکاری فرمانداری را در راستای اجرای پروژه بینالمللی مخاطرات حوضه کاسپین جنوبی (GSCC) اعلام کرد.
یادآور میشود، توضیحاتی درباره زیرساخت اطلاعات مکانی ساحلی در محیط GIS در 10 لایه اطلاعاتی، عملکرد آزمایشگاه رسوب و نحوه دانهبندی نمونهها و همچنین پروژه تهیه نقشه کواترنری در مقیاس یکصدهزارم نیز در این جلسه ارائه شد.
شایان ذکر است، در ادامه این جلسه حاضران با تدوین صورتجلسهای به معرفی طرحهای پیشنهادی استان گیلان در شهر بندرانزلی، معرفی بروزرسانی بخشهای مختلف سایت سازمان و ارائه اطلاعات، عملکرد خدمات آزمایشگاهی، معرفی طرح مخاطرات زمینشناسی دریایی حوضه کاسپین جنوبی در شهر بندرانزلی پرداختند.
همچنین، ایجاد و اشاعه فرهنگسازی علومزمین در راستای توسعه پایدار، همکاری دوجانبه فرمانداری شهرستان بندرانزلی با مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان، ایجاد اشتغالزایی در پروژهب بینالمللی استان گیلان، گسترش رشتههای زمینشناسی در دانشگاههای بینالمللی استان از نتایج جلسه مذکور عنوان شده است.
نظر شما :