برگزاری نخستین همایش ملی نانوبیوزمین در سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور
نخستین همایش ملی نانوبیوزمین با هدف ایجاد فرصت مناسب جهت مشارکت پژوهشگران جوان و شناساندن این دانش نوین به جامعه علمی به ویژه زمین شناسان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور، صبح روز چهارشنبه، بیستم اردیبهشتماه، نخستین همایش ملی نانوبیوزمین در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور برگزار شد.
مرضیه مرادیان، دبیراجرایی این همایش درخصوص تعداد مقالات ارائه شده دراین همایش گفت: داوری این مقالات در دو نوبت انجام شد که درنهایت 13 پوستر و 8 سخنرانی به غیر از سخنرانی های کلیدی مورد قبول هیات داوران قرار گرفت.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: به دلیل فرصت کم (الزام به برگزاری همایش در یک روز) و ضرورت گنجاندن سخنرانیهای کلیدی در زمینه های نانوفناوری ، بیوفناوری و علوم زمین، دوره زمانی کوتاهی برای دریافت مقالات در نظر گرفته شد.
مرادیان درادامه صحبتهای خود به معرفی گروه نانوبیوزمین در سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور پرداخت و درخصوص فعالیتهای این گروه گفت: این مجموعه با هدف بکارگیری نانو و بیو فناوری در علوم زمین در سال 1387 آغاز به کار کرد و یکسال بعد، با راه اندازی آزمایشگاه نانو بیو زمین، به آزمودن تجربیات و پژوهشهای خود پرداخت.
وی درادامه بیان کرد: هم اکنون با گذشت چهار سال از شروع فعالیت، این گروه مفتخر به انجام پروژه های بسیار مهم بویژه در زمینه استحصال مواد معدنی و از بین بردن آلاینده های زیست محیطی بوده و ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه ها و سایر مراکز پژوهشی کشور، عقد تفاهم نامه فی مابین و انجام پروژه های مشترک از اهم موارد در دستور کار این گروه است.
استفاده از فناوریهای نوین در گرایشهای مختلف علوم زمین جهت پیشبرد کارها با دقت و سرعت بیشتر، آلودگی زیست محیطی کمتر و مقرون به صرفه ، ایجاد و حفظ ارتباط تنگاتنگ با مراکز پژوهشی نانوو بیوفناوری کشور و سایر کشورهای جهان به منظور دستیابی به آخرین یافته های علمی ، ایجاد بانک داده های نانو بیو زمین جهت شناخت و برقراری ارتباط با سایر پژوهشگران علوم زمین و شرکت در نمایشگاهها و بازدیدهای مختلف علمی و پژوهشی ازجمله فعالیتهاییاست که مرادیان بهعنوان مهمترین اهداف گروه نانو بیوزمین در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور معرفی کرد.
گفتنیست این همایش یکروزه با سخنرانی افرادی چون عبدالحمید علیزاده(دبیر علمی همایش)، سروش مدبری، محسن محرابی، ملیحه مهرشاد ادامه پیدا کرد.
نظر شما :