دوره‌های آموزشی پنج روزه در بندرانزلی برگزار شد

۱۲ تیر ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۱ کد : ۲۱۲۴۸ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۷۲۹
دوره‌های آموزشی پنج روزه در مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور...

دوره‌های آموزشی پنج روزه در مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به نقل از خبرنگار مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی گیلان، دکتر پانته‌آ گیاهچی، از برگزاری دوره‌های آموزشی پنج روزه با عنوان آموزش روش عیار- شعاع تاثیر مولتی فرکتال، بررسی‌های رسوب‌شناسی و زیست‌محیطی، بررسی‌های ژئومرفولوژی منطقه گیلان، روش‌های تهیه نقشه زمین‌شناسی یک‌بیست‌وپنج‌هزارم و شبکه‌های عصبی در مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در گیلان خبر داد.

مدیر مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی گیلان هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی مذکور را آشنایی با طرح‌های مختلف و نحوه مطالعه کار روی عملیات صحرایی سازمان برای تجربه کاری کارشناسان مرکز عنوان کرد.

یادآور می‌شود، در این دوره‌های آموزشی، مهندس درویشی، روش عیار- شعاع تاثیر مولتی فرکتال به‌منظور اهمیت و جداسازی مقادیر آنومالی در اکتشافات ژئوشیمیایی داده‌ها برای کارشناسان مرکز توضیحاتی ارائه کرد.

وی افزود: روش عیار- شعاع تاثیر مولتی فرکتال، در مبانی مدل هتروژنی در یک سیستم مولتی فرکتال می‌تواند به وسیله بررسی خواص یکتایی تعیین شود که با دو اندیس مشخص می‌شود.

همچنین دکتر کریمی باوند کارشناس مسئول تهیه نقشه زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور نیز در این دوره با اشاره به نحوه کاری جهت تهیه نقشه یک‌بیست‌وپنج‌هزارم از مراحل اولیه و مشخصات زمین‌شناسی منطقه در دوران‌های مختلف اشاره کرد.

مهندس علی شکیبا در ادامه، از شناسایی منشا رسوبات، شناسایی پتانسیل‌های اقتصادی  معدنی، تعیین آلودگی‌های زیست‌محیطی مرتبط با فلزات سنگین، تعیین تیپ و نوع رسوبات و نحوه پراکنش آنها در حوضه رسوبی و رودخانه‌های منتهی به دریاچه و روش نمونه‌برداری از نمونه‌های رسوبی در حوضه ماموریتی گروه رسوب برای کارشناسان مرکز توضیحات کامل ارائه کرد.

دکتر صالحی‌پور نیز از کارشناسان گروه ژئومرفولوژی در ادامه کارگاه آموزشی در مرکز گیلان، از شناسایی پدیده‌های رسوبی در منطقه از تراست‌های ساحلی، کولاب‌ها، انواع لایه‌های رسوبی و پدیده‌های زمین‌شناسی از لحاظ مورفولوژیکی مثل نپکا، لغزش، خزش و فرونشست و همچنین در مورد نحوه تهیه عکس‌هایی هوایی، ماهواره‌ای و لندست از محدوه کاری منطقه و نحوه نمونه‌گیری از منطقه را برای کارشناسان مرکز ارائه کرد.

در پایان مدیر مرکز پژوهش‌های زمین‌شناسی و اکتشافی گیلان خاطرنشان کرد: فعالیت به‌منظور شناسایی مناطق پتانسیلی استان نیاز به مطالعه اولیه، آموزش و تربیت انسانی متخصص با همکاری طرح مخاطرات حوضه کاسپین جنوبی سازمان زمین‌شناسی و دستگاه‌های اجرایی استان دارد.


کلید واژه ها: گیلان


نظر شما :