سمینار تخصصی زمین‌شناسی البرز شرقی

۱۵ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۱۰ کد : ۲۱۵۷۷ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۱۱۷۲
سمینار تخصصی زمین‌شناسی البرز شرقی، در دانشکده علوم زمین دانشگاه دامغان...

سمینار تخصصی زمین‌شناسی البرز شرقی، در دانشکده علوم زمین دانشگاه دامغان با حضور جمع گسترده‌ای از استادان و دانشجویان علوم زمین برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، دکتر قربانی دبیر اجرایی این همایش در ابتدای سخنرانی درباره تاریخچه دانشکده علوم‌زمین و فعالیت‌های آن توضیح داد و ابراز امیدواری کرد که از این پس در آینده فعالیت‌های بیشتری در زمینه برگزاری سمینار های تخصصی با مشارکت سازمان‌ زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور صورت گیرد.

بر اساس این گزارش، در این همایش 9 مقاله با عناوین مختلف در خصوص البرز شرقی ارائه شد و هر سخنران 30 دقیقه در رابطه با مقاله و کار تحقیقاتی خود صحبت کرد.

نخستین سخنران آقای دکتر حبیب‌الله قاسمی بود که درباره شواهد ماگمایی کافت پالئوتتیس در البرز شرقی و همجنین دکتر رضا اهری‌پور درباره تکامل حوضه رسوبی دونین در البرز شرقی سخنرانی کردند.

در ادامه دکتر علیرضا شهیدی با بیان این که همکاری سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با دانشگاه‌ها می تواند در تداوم هر چه بیشتر این مهم تاثیر‌گذار باشد، خاطرنشان کرد: توسعه روز افزون علوم به ویژه زمین‌شناسی در کنار اهمیت فراوان البرز خاوری و جایگاه آن در زمین‌شناسی ایران، هم اندیشی بیشتری ‌طلب می‌کند تا راه را برای دانش پژوهان جوان هموار کند.

وی یدآور شد: با بیان این که در البرز خاوری با توجه به نابود شدن برخی از تمدن‌های باستانی، چرخش شاخه خاوری  البرز، چینه‌شناسی منحصر به فرد پالئوزوئیک رخنمون برخی از سازندهای تیپ در آن ناحیه، گسل‌های فعال‌و...ما را بر آن داشت که این همایش را با همکاری مشترک سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و دانشگاه دامغان به صورت تخصصی برگزار نماییم.

یادآور می‌شود، دکتر حمید نظری در سخنرانی خود با عنوان نشانه‌های پارینه لرزه‌شناختی از زمین لرزه سترگ 856 میلادی کومس و همچنین دکتر علی‌اکبر حسن‌نژاد با موضوع بررسی پتانسیل هیدروکربورزایی سازند مبارک در البرز شرقی به ارائه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است، دکتر خادمی، دکتر قاسمی و دکتر حسینی‌نژاد با سخنرانی آقای دکتر محمود صادقیان با عنوان شواهد ماگماتیسم سیمرین میانی در سنندج-سیرجان تا حاشیه جنوبی البرز شرقی و خانم دکتر بهرام‌منش با موضوع  نتایج پالئوبیوژئوگرافی کربونیفر زیرین ایران در شمال دامغان با استناد بر ماکروفسیل‌ها، خانم دکتر جاوید‌فخر با عنوان بررسی عملکرد گسل‌های فعال در منطقه البرز خاوری و دکتر جهانگیر با عنوان بازنگری مرز کامبرین-اردویسین در البرز شرقی این نشست را ادامه دادند.

     

کلید واژه ها: سمنان


نظر شما :