دولت نگاه ویژه ای به احیاء و بهبود وضعیت دریاچه ارومیه دارد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۱۶۷۹ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۷۸۲
رئیس‌جمهور در جلسه کارگروه معدن و کشاورزی آذربایجان غربی ضمن تاکید بر ضرورت تسریع در فعال کردن ظرفیت های فعال نشده کشاورزی و معادن کشور، بر شتاب بخشیدن به اقدامات و بسیج همه امکانات و منابع برای احیاء و بهبود دریاچه ارومیه تاکید کرد

رئیس‌جمهور در جلسه کارگروه معدن و کشاورزی آذربایجان غربی ضمن تاکید بر ضرورت تسریع در فعال کردن ظرفیت های فعال نشده کشاورزی و معادن کشور، بر شتاب بخشیدن به اقدامات و بسیج همه امکانات و منابع برای احیاء و بهبود دریاچه ارومیه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی‌نژاد در ادامه برنامه‌های چهارمین سفر هیئت دولت به آذربایجان غربی در جلسه کارگروه تخصصی کشاورزی و معدن این استان با بیان اینکه هنوز آنچنان که باید از ظرفیت‌های کشاورزی و معدنی کشور استفاده نشده است، گفت: نیمی از ظرفیت‌های کشاورزی کشور نیز استفاده نشده است و این در حالی است که ظرفیت‌های مورد بهره‌برداری قرار گرفته بخش معدن کشور، کمتر از پنج درصد است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بخش کشاورزی حداقل، سه برابر حجم فعلی محصولات این بخش ظرفیت تولید با منابع آب موجود کشور را دارد، افزود: در بخش معدن وضع به مراتب عقب‌تر از بخش کشاورزی است و با یک حرکت جهادی می‌توان حجم تولیدات بخش معدنی کشور را چندین برابر افزایش داد.

احمدی‌نژاد اظهار داشت: دشمن در بخش تجارت خارجی نفت کشور را تحت فشار قرار داده و این بهترین فرصت برای آن است که بخش معدن را به سرعت جایگزین بخش نفت کنیم. منابع کافی و دانش لازم برای گسترش بخش معدن موجود است و فقط باید همت کرد تا بهره‌برداری از معادن کشور، به جایگاه شایسته خود برسد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت برای پشتیبانی از فعالان بخش معدن کاملاً آمادگی دارد، خاطر نشان کرد: سهم مناسبی از منابع صندوق توسعه ملی به بخش معدن اختصاص یافته و دولت آمادگی دارد تا پس از اینکه استان آذربایجان غربی سهم خود از این منابع را مورد استفاده قرار داد، منابع جدید به استان تخصیص دهد.

 احمدی‌نژاد همچنین در این جلسه با اشاره به اهمیت دریاچه ارومیه برای منطقه و مردم، ضرورت تسریع در اقدامات در دست انجام دولت برای احیاء این دریاچه مهم را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: دولت نگاه ویژه‌ای به احیاء و بهبود وضعیت این دریاچه دارد و در این زمینه اجرای پروژه‌هایی را آغاز کرده است که لازم است در تکمیل این پروژه‌ها شتاب مضاعفی ایجاد شود.

رئیس جمهور وزارت نیرو را مورد خطاب قرار داد و تصریح کرد: باید با بسیج همه امکانات و منابع در زمینه احیاء دریاچه ارومیه ورود پیدا کرده تا شاهد تغییر و بهبود شرایط موجود این منطقه مهم اقلیمی در آذربایجان غربی باشیم.

در این جلسه پیشهادات کارگروه تخصصی کشاورزی و معدن برای شتاب‌بخشیدن به گسترش و ارتقاء سطح بخش‌های کشاورزی و معدن استان آذربایجان غربی مورد بررسی قرار گرفته و تعدادی از این پیشنهادات برای تصویب نهایی به جلسه استانی هیئت دولت ارائه شد.

لازم به ذکر است در این جلسه گزارش و طرح جامعی جهت بهبود بخشیدن به وضعیت فعلی دریاچه ارومیه توسط مسوولین سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور ارائه شد که مورد تصویب این کارگروه قرار گرفت .

کلید واژه ها: آذربایجان غربى


نظر شما :