نگاهی به عملکرد مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان در سال 1391
سرپرست مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان به ارائه فعالیتهای مجموعه متبوع خود طی سال گذشته در راستای اهداف و برنامههای زمینشناسی و اکتشافی همسو با سازمان پرداخت.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، به نقل از مرکز پژوهشهای گیلان، دکتر پانتهآ گیاهچی، سرپرست این مرکز درباره فعالیتهای مجموعه متبوع خود طی سال گذشته گفت: این مرکز در راستای برنامههای زمینشناسی و اکتشافی در سال گذشته به یکسری از رویکردهای اصلی مرکز همسو با اهداف سازمان پرداخت.
وی با اشاره به تنظیم توافقنامه واگذاری ساختمان از سوی مدیریت بحران استانداری گیلان، تهیه 4 گزارش در خصوص(زمینلرزه استان خراسان، عملکرد ساختمانهای تحت تاثیر زمینلرزه اهر-ورزقان، زمینلغزش توتکابن رودبار و زمینلغزش روستای تنیان صومعه سرا)، بررسی دادههای ژئوفیزیک دریا در منطقه بوستان و قشم و جزیره هرمزگان، تهیه و جمعآوری بانک اطلاعاتی ژئوتکنیک استان گیلان جهت راهاندازی طرح زمینهای مسئلهدار استان گیلان با همکاری پژوهشکده علومزمین، تهیه و تنظیم 3 مقاله(ژئومرفولوژی کوه کرکس، ژئوتوریسم گیلان و بررسی سازههای تحت تاثیر زمینلرزه اهر-ورزقان)، رقومیسازی نقشههای بهشهر، ژئومرفولوژی سواحل گیلان، ساری و رشت، ماموریت 120 روزه در طرح مخاطرات کاسپین جنوبی گیلان، همکاری و شرکت در کارگاه آموزشی طرح مخاطرات کاسپین جنوبی در سه کمپ (بندرانزلی، شفارود، تالش) و شرکت در تمامی جلسات استانی و سازمانی را به عنوان فعالیتهای اصلی این مرکز یاد کرد.
گیاهچی در ادامه خاطرنشان کرد: از دیگر فعالیتهای مرکز در سال گذشته، تهیه و فعالسازی اخبار در سایت سازمان و همکاری با خبرگزاریهای گیلان به منظور ارائه اطلاعات رخدادهای زمینلرزه، انجام آزمایشات دانهبندی و برداشت ذرات معلق در آزمایشگاه مرکز(تعداد50 نمونه)، انجام 2 کروز مشترک (بین ارگانهای دریایی توسط سازمان و مرکز گیلان 3 روز در دریای کاسپین، سازمان هواشناسی استان گیلان جهت برداشت دادههای شیمیایی آب با دستگاه سیتیدی) و ماموریت 25 روزه ستادی در تهران است.
در پایان سرپرست مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان درباره فعالیتهای دیگر امیدبخش این مجموعه گفت: شرکت در کارگاههای آموزشی و همایشهای مختلف در سازمان، بررسی و مطالعه طرح ژئوبوتانی، گردآوری اطلاعات معادن فعال و غیرفعال گیلان، تهیه بانک اطلاعاتی فرهنگ مصور علوم زمین، تهیه و آمادهسازی طرح اکتشاف سراسری گیلان، شروع کارتوگرافی رقومی نقشه زمینشناسی استان گیلان و شرکت در جلسه کارگروه توسعه بخش معدن به ریاست استاندار گیلان نیز از دیگر فعالیتها و دستاوردهای این مجموعه است.
دیدار نوروزی مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان با مدیران اجرایی استان گیلان
همچنین در ابتدای سال جاری مدیر و کارشناسان مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان در ایام آغازین سال نو با آقایان کیهان هاشمنیا، استاندار گیلان، دکتر کاووسی مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، مهندس اصغریان معاون برنامهریزی و اشتغال، مهندس عزیزی مدیرکل محترم مدیریت بحران و دکتر منتظری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان دیدار و گفتوگو کردند.
بر اساس این گزارش، در این نشست عمومی با مدیران اجرایی استان، سرپرست مرکز پژوهشهای زمینشناسی و اکتشافی گیلان به فعالیتهای انجام شده مرکز در سال 1391 و همچنین به تاسیس مرکز زمینشناسی منطقهای در گیلان اشاره کرد.
دکتر گیاهچی به همراه کارشناسان این مرکز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فرار رسیدن سال جدید خواستار همکاری مدیران اجرایی استان برای تحقق برنامهها و اهداف توسعه مرکز در سال 92 شد.
وی در عین حال ضمن قدردانی از زحمات مدیران استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در سال 1391، این سطح از فعالیتها را توسعه کارگروه بخش معدن و زمینهساز عمران و آبادی استان گیلان دانست.
وی، تحقق اهداف توسعه پایدار را در گرو مشارکت و همکاری فعال مدیران استانی، تمامی دستگاهها و نهادهای اجرایی دانست و افزود: این همکاریها در سال جدید -که از سوی مقام معظم رهبری به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی مزین شده- افزایش یابد.
در نهایت استاندار گیلان و مدیران اجرایی این استان ضمن تشکر و تبریک سال نو به همکاران مرکز، مطرح کردن مصوبه مرکز و تشکیل چارت سازمانی، فعالیت در کارگروه بخش معدن، شناسایی ذخایر معدنی پتانسیلدار، راهکارهای مناسب برای تثبت زمینلغزش (زمینهای مسئلهدار)، شناسایی مناطق مستعد برای معرفی ژئوپارک و مکانیابی دفن زباله شهرهای گیلان که از موارد مهم استان است که میتوان در سال 1392 در استانداری ارائه کرد.
نظر شما :