نمایشگاه دستاوردهای زمین‌شناسی و معدنی به مناسبت هفته پژوهش

۰۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۳۷ کد : ۲۲۳۰۷ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۱۰۹۱
نمایشگاهی به مناسبت هفته پژوهش با همکاری این سازمان دانشگاه سهند، سازمان نظام مهندسی معدن، خانه صنعت و معدن، سازمان صنعت و معدن تجارت در محل سازمان زمین‌شناسی شمال باختری کشور...

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، نمایشگاهی به مناسبت هفته پژوهش با همکاری این سازمان دانشگاه سهند، سازمان نظام مهندسی معدن، خانه صنعت و معدن، سازمان صنعت و معدن تجارت در محل سازمان زمین‌شناسی شمال باختری کشور برگزار شد.

در این نمایشگاه دکتر قره‌سید نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگی آذربایجان شرقی، مهندس نجاتی رئیس سازمان صنعت معدن تجارت استان، مهندس راستی قائم‌مقام بازرگانی سازمان صنعت معدن تجارت استان، دکتر جهانگیری معاون آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان شرقی، دکتر جعفری رئیس نظام مهندسی معدن استان آذربایجان شرقی، دکتر خسروشاهی رئیس دانشگاه صنعتی سهند حضور داشتند.

همزمان با افتتاح نمایشگاه مذکور نماینده مردم تبریز با اشاره به اهداف دولت به منظور قطع وابستگی به درآمدهای نفتی، توسعه صنعت در اولویت قرار گرفته تا با حمایت از پژوهشگران زمینه همکاری بیشتر صنعت و دانشگاه فراهم آید.

همچنین با استفاده از بودجه‌های عمرانی به منظور تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های شمال باختر کشور قول همکاری و مساعدت دادند.

دکتر نجاتی نیز از ایجاد اولین قطب علوم تحقیقات کشور در آذربایجان‌شرقی خبر داد و اعلام کرد آماده افزایش همکاری در راستای حمایت از پروژه‌های دانشجویی در قالب پایان‌نامه هستند.

وی خواستار حمایت‌های دولت به منظور ایجاد ذوب‌آهن در استان و کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی شدند.

آقای دکتر جهانگیری با ارائه گزارش یک سال گذشته از دولت تدبیر و امید اعلام کردند بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغ شده به دنبال اقتصاد مقاومتی کمیته‌های تخصصی برای نظام تحول اداری و پژوهش‌های بنیادی با تکیه بر علم و فناوری شکل گرفته تا باعث ارتباط بیشتر دانشگاه با کشاورزی و صنعت شود.

وی همچنین افزود برای آگاهی از توانمندی‌های استان نمایشگاهی برگزار شد که بیش از 570 طرح جدید ارائه شده بود که نشان از ظرفیت بالای موجود در این منطقه دارد. با توجه به اینکه در مقام تولید علم ایران جزو 20 کشور اول دنیا است که تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی موید این نکته است ولیکن متاسفانه در زمینه کاربردی کردن این علوم و تولید فن‌آوری در رتبه 140 قرار گرفته‌ایم. به همین منظور کارگاه‌های مختلفی برای ایجاد و بسترسازی اقتصادی مناسب برگزار می‌شود.

آقای دکتر فریدی معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی شمال باختری کشور نیز در نشست خبری با اشاره به تلاش‌ها و مطالعات صورت گرفته به منظور نجات دریاچه ارومیه اولین راه کار عملی را حذف عوارض انسانی و پیامدهای ناشی از آن دانست.

همچنین با همکاری سازمان نظام مهندسی آغاز تدوین کتاب معدن استان رقم خورد.

پس از تجلیل از پژوهشگران نمونه استان تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان صنعت، معدن تجارت و سازمان نظام مهندسی معدن استان و دانشگاه صنعتی سهند به منظور همکاری هرچه بیشتر بین دانشگاه و صنعت امضا شد.

در پایان با حضور دکتر قره‌سید و دکتر نجاتی و هیئت همراه آزمایشگاه مکانیک خاک افتتاح شد.

همزمان با برگزاری نمایشگاه چندین کارگاه آموزشی از جمله کارگاه آموزشی آشنایی با گسل تبریز، کارگاه ثبت محدوده‌های اکتشافی در کاداستر، کارگاه طراحی معدن با استفاده از نرم‌افزارهایsur pac، Data mine، روش مغناطیس‌سنجی، آزمایش‌های فرآوری برگزار شد.

خبر مرضیه کاظمی


کلید واژه ها: آذربایجان شرقی


نظر شما :