پارک موزه علوم زمین مشهد و لزوم شناساندن پدیدههای جذاب طبیعی به عموم جامعه

معاون ادارهکل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی مشهد خبر داد:
پارک موزه علوم زمین مشهد و لزوم شناساندن پدیدههای جذاب طبیعی به عموم جامعه
به گزارش روابطعمومی زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، معاون ادارهکل منطقه شمال شرق کشور(مشهد) گفت: برای معرفی جاذبههای زمینشناسی این منطقه اطلس قابلیتهای ژئوتوریستی استان در حال تهیه و مجموعه علمی آموزشی پارک موزه علوم زمین در مشهد در حال تکمیل است.
جعفر رکنی افزود: موزه علومزمین و پروژه در حال تکمیل پارک موزه علومزمین در ادارهکل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی شمال شرق دربرگیرنده زیباترین نمونههای سنگ، کانی و فسیل و مجموعهای از مستندات علوم زمین از اقصی نقاط ایران است.
وی خاطرنشان کرد: این آثار با تلفیقی از نمونههای دیگر نقاط جهان مجموعهای منحصربهفرد را در شهر مقدس مشهد به وجود آورده تا بتواند در کنار دیگر پدیدههای طبیعی و زمینشناسی منطقه شمال شرق کشور، امکان دسترسی آسان و نمایش مختلف جذابیتهای علم زمینشناسی و معدن را برای دوستداران و گردشگران و محققان مختلف این عرصه فراهم آورد.
معاون ادارهکل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه شمال شرق کشور گفت: نخستین پارک موزه علوم زمین کشور در زمینی به مساحت 10 هزار مترمربع با زیربنای یکهزار و 750 مترمربع در مشهد بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با مساعدتهای معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اوایل سال جاری تامین اعتبار شده و عملیات اجرائی آن هم اکنون در حال انجام است.
وی افزود: پارک موزه علومزمین در مشهد شامل محوطههای تخصصی و فضای مسقف است که در محوطهها سه پارک تخصصی پیشبینی شده تا بازدیدکنندگان در جریان کامل پدیدههای زمین شناسی و معدنی قرار گیرند.
رکنی ادامه داد: در فضای مسقف این موزه نیز جلوههای زمینشناسی در تخصصهای مختلف وجود دارد و در انتهای این فضا تونل شبیهسازی شده از یک معدن زغال سنگ قرار گرفته تا بازدیدکننده با فضای فعالیتهای معدنی آشنا شود.
معاون ادارهکل زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه شمال شرق کشور ضمن ابراز امیدواری از اینکه نخستین پارک موزه علومزمین کشور در مشهد طی نیمه دوم سال جاری به بهره برداری برسد، تصریح کرد: دستاندرکاران صنعت توریسم باید با توجه به این بخش و کمک و همراهی متخصصان رشتههای زمینشناسی و ژئومورفولوژی، در شناساندن پدیدههای طبیعی به اقشار مختلف جامعه تلاش کنند تا از این راه موجبات اشتغالزایی و توسعه پایدار در مناطق کم برخوردار فراهم شود.
نظر شما :