دومین کنفرانس بینالمللی TRIGGER: هدفگیری برای توسعه مناسبات بیناللملی ایران و کشورهای خارجی در زمینه علومزمین
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، دومین کنفرانس بینالمللی TRIGGER با موضوع زمینشناسی، ژئودینامیک، زمینلرزه و منابع معدنی ایران صبح امروز در سالن دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
بر همین اساس، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در مراسم افتتاحیه این اجلاس با بیان اینکه ما بر این باور هستیم که به تنهایی قادر به پیشبرد اهداف علومزمین در ایران نیستیم، گفت: در همین راستا برنامههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور درارتباط تنگاتنگ با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج ایران است که در همین رابطه تفاهمنامههای همکاری با دانشگاه تهران و چند ماه پیش در فرانسه با دانشگاه سوربون و سازمان زمینشناسی فرانسه BRGM امضا کردیم و در حال حاضر منتظر اجرایی کردن این تفاهمنامهها هستیم.
دکتر راضیه لک ابراز امیدواری کرد که این تفاهمنامهها به زودی منجر به قرارداد همکاری بشود تا با پتانسیل مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای ایران بتوانیم به اهداف مورد نظر در این رابطه دست یابیم.
وی ضمن اشاره به موضوع نقشه راه توسعه معدن و صنایع معدنی ایران خاطرنشان کرد: به همت دکتر اسماعیلی رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران، وزارت صنعت، معدن و تجارت، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی این نقشه راه تدوین و توسط وزیر وقت ابلاغ شده که در آن نقش همه بخشهای مرتبط با علوم زمین به خصوص نقش دانشگاهها و بخش خصوصی مشخص شده است.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با بیان اینکه امیدوارم این کنفرانس برای همه مفید باشد و زمینههای توسعه همکاریها در آینده را فراهم کند، گفت: امید است بتوانیم یک همافزایی در کنار یکدیگر داشته باشیم تا بتوانیم دانش علومزمین را تا جایی که ایران به آن نیاز دارد پیش ببریم.
در ادامه این نشست رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران گفت: این کنفرانس با مشارکت و میزبانی مرکز پژوهشهای علمی و دانشگاه سوربون فرانسه و 25 نفر از استادان و متخصصان علومزمین از کشورهای فرانسه، سوئیس، دانمارک، آلمان، ایتالیا و هلند در حال برگزاری است که در ادامه کنفرانس دو کارگاه آموزشی و دو بازدید صحرایی نیز بگزار خواهد شد.
دکتر داریوش اسماعیلی، در این کنفرانس آخرین یافتههای پژوهشی دانشمندان داخلی و خارجی در موضوعات مهم زمینشناسی، ژئودینامیک، زمینلرزه و منابع معدنی ایران به اشتراک گذاشته میشود که برای جامعه علمی و مدیریتی کشور بسیار حائز اهمیت است.
به گفته وی، موضوعات زمینشناسی و معدنی به عنوان مباحث اصلی نقشه راه توسعه معدن و صنایع معدنی است که به تازگی ابلاغ شده که بر همین اساس بسیاری از مباحث این نقشه راه همکاری با مجامع و دانشگاههای بینالمللی است.
اسماعیلی یادآور شد: به عنوان رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران از استادان و کارشناسان داخل و خارج برای اجرایی کردن اهداف نقشه راه توسعه معدن و صنایع معدنی ایران دعوت به همکاری میکنم.
عکس مریم السادات میرآفتاب تهرانی
نظر شما :