در قطع‌نامه پایانی کنفرانس مهندسی معدن ایران83 اعلام شد : برگزاری همایش‌های ملی در بخش معدن کشور ضروری است.

۲۸ آبان ۱۳۸۴ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۳۴۳ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۶۳۸
به گزارش خبرنگار گروه خبر سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در اختتامیه اولین کنفرانس مهندسی معدن ایران که 12 تا 14 بهمن ماه 83 در دانشگاه ...

استقبال بسیار گسترده از اولین کنفرانس مهندسی معدن ایران نشان داد که نیاز به برگزاری چنین گرد‌همایی‌ها و همایش‌های ملی در جامعه معدنی کشور بسیار ضروریست.
به گزارش خبرنگار گروه خبر سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در اختتامیه اولین کنفرانس مهندسی معدن ایران که 12 تا 14 بهمن ماه 83 در دانشگاه تربیت‌مدرس و به همت انجمن مهندسی معدن ایران برگزار شد، قطع‌نامه‌ای جهت بررسی و شناخت مسائل مربوط به بخش معدن کشورمان از سوی ارائه‌کنندگان این گرد‌همایی صادر شد.
به لحاظ استقبال بسیار گسترده علاقمندان از این کنفرانس، شرکت کنندگان برتداوم دوره‌ای ومنظم چنین کنفرانس‌هایی تاکید داشته و از انجمن مهندسی معدن ایران جهت برگزاری منظم و با حوصله زمانی مناسب و برنامه‌ریزی شده حمایت کردند.
در ادامه به منظور اجتناب از تداخل و هم‌پوشی کنفرانسها وهمایشهای علمی در حوزه مسائل معدنی و جهت استفاده بهینه از منابع و همچنین جلوگیری از افت کیفی کنفرانسها پیشنهاد شد که تمام فعالان علمی و حرفه‌ای بخش معدن فعالیت‌های مشابه را از ابعاد زمانی و موضوعی با یکدیگر هماهنگ کنند.
 جهت برگزاری هرچه مطلوبتر کنگره جهانی معدن بطوریکه شایسته  نام و جایگاه علمی ایران باشد از مسئولان و متخصصان معدنی کشور جهت همکاری و فعالیت همه‌جانبه دعوت به عمل آمد، بطوریکه کنگره مزبور به بستر مناسبی جهت تقویت ارتباطات علمی- بین‌المللی تبدیل شده و گسترش یابد.
به لحاظ اینکه اکثریت قابل توجهی از شرکت‌کنندگان و ارائه‌دهندگان مقالات در کنفرانس را مهندسین و دانش‌پژوهان جوان تشکیل می‌دادند،آیندة معدنی کشور بسیار امید‌بخش ارزیابی شد، به نحوی که توجه به این توان بالقوه و ایجاد زمینه بکارگیری آن در حوضه‌های مدیریتی، سیاستگذاری و اجرایی از راهکاری موثر برای پیشرفت وتوسعه بخش معدن کشور باشد.
شرکت کنندگان در این کنفرانس هدایت تفکر پژوهشی به سوی پروژه‌های بنیادی و راهبردی را منحصر به دوره‌های برگزاری چنین کنفرانس‌هایی ندانسته وادامه تحقیقات و بررسی‌های علمی – پژوهشی را بطور پیوسته و فعال در همه عرصه‌ها و زمانها خواستار شدند.
گفتنی است همکاری و هماهنگی تشکل‌های مختلف معدنی کشور با یکدیگر به نحوی که هریک بتوانند در چارچوب اهداف و وظایف خود فعالیت کرده و از کمک و پشتیبانی سایر تشکل‌ها بهره مند گردند، امری ضروری تشخیص داده شد.
لازم به ذکر است برگزاری کنفرانس‌های علمی، خصوصا کنفرانس‌های مهندسی معدن که جامعیت بیشتری دارند، نه تنها در ارتقاء علمی دانش این رشته تاثیر گذار هستند، بلکه از جهات عمومی و حرفه‌ای نیز در بالا‌بردن سطح معدن‌کاری و گسترش کمی و کیفی معدن کشو تاثیرگذار می‌باشد.
در خاتمه یادآور می‌شود شرکت کنندگان در اولین کنفرانس مهندسی معدن ایران، انجمن مهندسی معدن را به عنوان دبیرخانه دائمی و مرکز هماهنگی کنفرانس‌های مرتبط با حوزه‌ معدنکاری پیشنهاد کردند.
 

کلید واژه ها: سایر موارد


نظر شما :