کشف قدیمیترین تیر و کمان در خارج از آفریقا
نتایج یک تحقیق نشان میدهد انسانهای ساکن جزیرهای در سریلانکا حدود ۴۸ هزار سال پیش از ابزاری شبیه به تیر و کمان برای شکار حیوانات استفاده میکردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی ان ان، دانشمندان به شواهدی درباره قدیمیترین تکنولوژی استفاده از تیر و کمان در خارج از آفریقا دست یافتهاند.
بر اساس اطلاعات یک تحقیق جدید، مردم ساکن جزیرهای در سریلانکا حدود ۴۸ هزار سال پیش با استفاده از استخوان حیوانات ابزاری شبیه به تیر و کمان میساختند تا از آنها برای شکار حیواناتی همچون میمون و سنجاب استفاده کنند.
سال گذشته محققان نتایج تحقیقی را منتشر کردند که به بررسی استخوانهای سنجاب و میمونهایی که در غاری به نام « Fa-Hien Lena» واقع در سریلانکا کشف شده بودند، پرداخته بود. بر اساس نتایج این تحقیق، انسانهای اولیه این حیوانات را شکار کرده بودند.
این استخوانها در همان غاری کشف شدند که قدیمیترین فسیل انسان خردمند جنوب آسیا در آن وجود داشت.
انسانها در طول چهار دوره مختلف و در فاصله زمانی بین چهارهزار تا ۴۸ هزار سال قبل در این محل سکونت داشتند.
برخی از استخوانهای حیوانات کشفشده در غار به شکل ابزار تغییر داده شده بودند. بنابراین دانشمندان این آثار را مورد بررسی قرار دادند تا دریابند اجداد ما چطور میتوانستند حیوانات چابکی همچون میمون و سنجاب را شکار کنند.
این تحقیق نشان میدهد این حیوانات با ابزاری شبیه به تیر و کمان شکار شدهاند.
یک تیم بینالمللی متشکل از باستانشناسان اعلام کرد تیر وکمانهای کشفشده قدیمیتر از آثار مشابهی هستند که تاکنون در اروپا کشف شدهاند.
در کنار بقایای تیر و کمان، مهرههای ترئینی صدف نیز کشف شدهاند.
انتهای پیام
نظر شما :