فرماندار زابل از سرمایه گذاران بومی خواست در معدن آنتیموان سرمایه گذاری کنند
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین شناسی کشور،وی در نشستی با اصناف و بازاریان زابل با بیان اینکه معادن آنتی موآن دنیا از نوع طلا، مس و باروتی هستند، افزود: مطالعات انجام گرفته نشان داده است که معدن آنتی موآن سیستان از نوع مواد باروتی است...
علی اصغرمیرشکاری، فرماندار زابل از سرمایه گذاران بومی سیستان خواست تا در معدن آنتیموان این منطقه که چهارمین معدن آنتی موان دنیا است، سرمایه گذاری کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین شناسی کشور،وی در نشستی با اصناف و بازاریان زابل با بیان اینکه معادن آنتی موآن دنیا از نوع طلا، مس و باروتی هستند، افزود: مطالعات انجام گرفته نشان داده است که معدن آنتی موآن سیستان از نوع مواد باروتی است. وی گفت: معادن آنتی موآن دنیا دو تا سه درصد خلوصی دارند اما معدن زابل 23 درصد خلوصی دارد. فرماندار زابل با اشاره به اینکه رسیدن به خودکفایی مردم بومی هر منطقه یکی از سیاستهای راهبردی دولت جدید محسوب می شود، اظهارداشت: مردم باید ریسک پذیر باشند و در اجرای طرحهای مختلف سرمایه گذاری کنند. رییس اداره بازرگانی زابل هم گفت: هم اکنون 128 اتحادیه در شهرستان زابل فعال است. "غلامرضا الله دوست " واحدهای صنفی سیستان را نیز بیش از 11 هزار مورد ذکر کرد و افزود: هفت هزار واحد ازاین واحدها تنها درشهر زابل وجود دارد. شهرستان 400 هزار نفری زابل (سیستان) در 205 کیلومتری شمال شرقی زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان با استان "نیمروز" افغانستان 314کیلومتر مرز مشترک دارد.
نظر شما :