ششمین همایش علوم و فنون دریایی و اولین همایش هیدروگرافی ایران برگزار شد
به جهت آشنایی متخصصان رشته های علوم و فنون دریایی با تازه ترین اطلاعات علمی و فنی و بحث و تبادل نظر در...
به جهت آشنایی متخصصان رشته های علوم و فنون دریایی با تازه ترین اطلاعات علمی و فنی و بحث و تبادل نظر در زمینه فعالیتهای علمی و پژوهشی و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء سطح علمی و فنی رشته های دریایی در ایران ششمین همایش علوم و فنون دریایی و اولین همایش هیدروگرافی ایران به همت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور ششمین همایش علوم و فنون دریایی و اولین همایش هیدروگرافی ایران به همت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار شد.
این همایش که با حضور مهندس رحمتی وزیر راه و ترابری و تنی چند از مسئولان بلند پایه لشگری و دریایی کشور برگزار می شد ، با سخنرانی دکتر حسن زاده دبیر همایش آغاز بکار کرد.
حسن زاده در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت : جهت آشنایی متخصصان رشته های علوم و فنون دریایی با تازه ترین اطلاعات علمی و فنی و بحث و تبادل نظر در زمینه فعالیتهای علمی و پژوهشی و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء سطح علمی و فنی رشته های دریایی در ایران و بهبود روشهای بهره برداری از دریاهای کشور عزیزمان و با توجه به وجود بیش از دوهزاروپانصد کیلومتر مرز آبی، برگزاری این همایش اجتنابناپذیر بوده و یک عزم ملی برای همکاری گروهی و تیمی تمام سازمانهای مربوطه را میطلبد.
وی با بیان اینکه اعضاء علمی همایش سعی کردهاند به ایجاد یک وحدت فکری و عملی و اتخاذ یک روش مفید و مؤثر در زمینههای علوم و فنون دریایی و آبنگاری نائل آیند، تصریح کرد :با دعوت از صاحبنظران، اندیشمندان، اساتید و کارشناسان فن دریا، از تمامی ارگانها و نهادهای دولتی و خصوصی، امکان ایجاد بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل علمی و فنی در زمینه کاری یاد شده را فراهم نموده و همچنین سبب شده تا این متخصصان، بتوانند برنامهریزیهای آموزشی، تحقیقاتی و کاربردی خود را در آئینه به نحو مطلوبتری و با استفاده از تخصصهای مختلف پیریزی نمایند.
در ادامه دکتر نوریان رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت : باید بیش از گذشته به رابطه موجود بین دریا، زمین و هوا پی برد و از این رابطه به عنوان راهی جهت پیشبرد اهداف مورد نظر ارگانهای مختلف بهره برد.
همچنین دکتر عیسی گلوردی رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح گفت :تا به حال به دریا آنطور که باید توجه نشده است و دریا را تنها به خاطر وجود سواحل، ماهیها و یا انجام صادرات و واردات در آن میشناختند و مسئولین نیز مساحت کشور را فقط خشکیهای آن میدانند که این امری بسیار غلط است و باید کلیه مساحت آبی داخلی و خارجی کشور را نیز جزء مساحت کلی کشور محسوب کرد.
وی در ادامه یادآور شد : دریا نقش بزرگی در حاکمیت و اقتصاد و همچنین رونق اقتصادی و تولید ما داشته و دارد و سازما جغرافیای نیروهای مسلح جهت ایجاد توسعه پایدار در کشور اقدام به تولید نقشههای مورد نیاز در خلیجفارس کرد که جهت بهتر شدن این روند باید از مطالعات صورت گرفته در دیگر کشورهای نیز بهره برد.
یادآور میشود دکتر راضیه لک و علی محمدی و افشین کریمخانی از مدیریت زمینشناسی دریایی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور به ارائه مقالات خود خواهند پرداخت.
نظر شما :