۲/۱۲ میلیون تن سنگآهن از معدن چغارت یزد، استخراج شد
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی بافق در استان یزد گفت: پارسال ۲/۱۲ میلیون تن سنگ آهن از معدن چغارت این منطقه استخراج شد.
محمد دهستانی در جریان بازدید معاون وزیر صنایع و معادن از این معدن افزود: مقدار سنگ آهن استخراج شده از این معدن نسبت به سال قبل از آن ۴۲ درصد افزایش داشته است.
وی درآمدهای این شرکت در سال گذشته را ۸۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: در سال ۸۴ حدود ۶/۳ میلیون تن سنگ آهن به ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال به بازارهای داخلی عرضه شد که این مقدار نسبت به سال ۸۳ با افزایش ۲۰ درصدی روبه رو بود. دهستانی گفت: ۴۳ درصد افزایش صادرات این محصول را در همین مدت داشتیم و در سال گذشته ۴/۱ میلیون تن سنگ آ هن به ارزش ۴۹۰ میلیارد ریال به کشورهای پاکستان، چین و کره جنوبی صادر شد.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی بافق افزود: باقی مانده سنگ آهن استخراج شده از معدن چغارت نیز ذخیره شده است.
معاون وزیر صنایع و معادن از معادن فسفات آسفوردی و سه چاهون، کارخانه آگلومروسیون، شرکت ذوب روی، مهمانسرای چغارت و طرح انتقال آب زاینده رود به بافق بازدید کرد. هراتی نیک و هیات همراه با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی بافق، نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام کردند.
شهرستان بافق، مهمترین منطقه معدنی استان یزد است که سالانه دهها میلیون تن انواع مواد معدنی شامل سنگ آهن، فسفات، سرب، روی و سنگ های تزیینی از معادن آن استخراج می شود. بافق در ۱۲۰ کیلومتری شرق یزد قرار دارد.
نظر شما :