• تاریخ انتشار : 1402/06/11 - 04:59
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

خروج ۱۵۰ نیروی متخصص از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور طی برنامه ششم توسعه

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فن آوری اطلاعات و بودجه این سازمان گفت: طی برنامه ششم توسعه کشور، بالغ بر ۱۵۰ نیروی متخصص از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور خارج و بازنشسته شده‌اند که نیازمند جایگزینی است.



رضا جدیدی با اشاره به اینکه کوچک‌سازی در بخش زمین‌شناسی و امور اکتشافات معدنی کشور باید سنجیده اجرا شود، اظهار کرد: در دو دهه اخیر به علت عدم اجرای متناسب بین کوچک‌سازی بخش دولتی و تقویت بخش خصوصی شاهد ریزش نیروهای انسانی متخصص و کارآمد در حوزه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی هستیم به‌گونه‌ای که در پنج سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ نفر نیروی انسانی از بخش دولتی خارج شدند و بخش خصوصی هم نتوانسته است به انتظارات این بخش حاکمیتی پاسخ درخور دهد.



وی با تأکید بر اینکه هدفمندسازی ساختار و بازدهی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معنی کشور، گفت: بخش خصوصی از نظر نیروی متخصص و ماهیت دانش‌محور اکتشافات معدنی نتوانسته است به نحو شایسته و مطلوب انتظارات این حوزه را برآورده سازد.



مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فن‌آوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به اینکه ایران جز کشورهای پیشرفته در حوزه جمع‌آوری اطلاعات مربوط به زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی است، تصریح کرد: اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات ذخایر معدنی در دولت سیزدهم با رویکرد بهره‌گیری از جدیدترین فناوری و فنّاوری در جمع‌آوری اطلاعات است و این مهم با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های مالی حاصل شده است.



وی در خصوص آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، گفت: طی تفاهم‌نامه با ایمیدور و معاونت معدنی وزارت صمت مقرر شد آموزش‌های لازم جهت پرورش نیروهای متخصص و کارآمد صورت گیرد و این توانمندسازی تاکنون در استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، قم، مرکزی و اصفهان اجرا شده است.


  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 12160
کلمات کلیدی

تصاویر

کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1402/06/11 04:59
تنظیمات قالب