• تاریخ انتشار : 1386/06/03 - 00:38
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

طرح اکتشاف سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در کشور در دست اجراست

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور 4 طرح اکتشافی را در خصوص....

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور 4 طرح اکتشافی را در خصوص سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی را در دست اجرا دارد.


به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مهندس ناصر عابدیان معاون اکتشاف این سازمان ضمن اعلام این خبر گفت: این طرح ها از سال 85 تعریف شده است و قراردادهای آن نیز با شرکت‌های مهندسی مشاور بسته شده است.


 وی با بیان اینکه در کشور به سنگ‌ها و کانی‌های قیمتی از نظر علمی کمتر توجه شده است، افزود: بخش خصوصی بیشتر از معادن سنگ‌های قیمتی در مقیاس کوچک و به صورت محلی بهره برداری کرده است اما در 3 سال اخیر اکتشافات سنگ‌های قیمتی در کشور با رویکرد علمی پیگیری می‌شود.


عابدیان در ادامه یادآور شد: با توجه به ویژگی‌ها و ساختار زمین‌شناسی ایران،‌ تنها سنگ قیمتی که در کشور احتمال وجود آن بسیار کم است و تا به حال نشانه‌ای از وجود آن یافت نشده، الماس است و برای پیشرفت در دیگر سنگ‌ها زمینه مناسبی وجود دارد.


معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: برنامه‌های اکتشافی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در زمینه سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی کشور در استان‌های سیستان‌وبلوچستان، سمنان و خراسان‌جنوبی در حال اجراست.


وی در پایان به اهمیت فرآوری سنگ‌های قیمتی در کشور اشاره کرد و گفت: وزارت صنایع‌و‌معادن کارگاه‌های آموزشی را به‌منظور تاکید در مورد اهمیت بحث فرآوری موادمعدنی از جمله سنگ‌های قیمتی برپا کرده است .

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 20043
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1386/06/03 00:38
تنظیمات قالب