• تاریخ انتشار : 1387/08/06 - 07:09
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

فعالیت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در بیش از 110 طرح بین‌المللی

طی 5 سال اخیر سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور بیش از 110 پروژه‌...

طی 5 سال اخیر سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور بیش از 110 پروژه‌ بین‌المللی را به منظور صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه همکاری‌های دو جانبه در دستور کار خود قرار داده است.


به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مهندس سید هادی میرمحمد میگونی مدیر امور بین‌الملل این سازمان جایگاه علمی ایران را در زمینه مطالعات علوم‌زمین در سطح بین‌المللی مثبت ارزیابی کرد و گفت: با وجود این که سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران نسبت به سازمان‌های مشابه خود در کشورهای همسایه بسیار جوان و نوپاست، از همان ابتدا در انجام پروژه‌های بین‌المللی بسیار فعال عمل کرده است.


وی انتقال فن‌آوری نوین اکتشافی، تاسیس و راه‌اندازی پایگاه داده‌های علوم‌زمین و مطالعات زمین‌شناسی را به عنوان طرح‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سطح بین‌المللی، یاد کرد و گفت: طی 5 سال اخیر پروژه‌های بین‌المللی زمین‌شناسی ایران رشد چشمگیری داشته و در حال حاضر 110 طرح تحقیقاتی و اجرایی توسط کارشناسان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی در دیگر کشورها در حال انجام است که 60 درصد این طرح‌ها شامل صدور خدمات فنی و مهندسی و بقیه در سطح همکاری‌های مشترک علمی و تحقیقاتی پیگیری می‌شوند.


میگونی با اشاره به ضرورت راه‌اندازی پایگاه داده‌های علوم‌زمین برای کشورهایی که طی سال‌های گذشته تحت استعمار بوده‌اند، تصریح کرد: بسیاری از کشورهای سلطه‌گر اطلاعات و


داده‌های زمین‌شناسی و اکتشافی مربوط به مستعمرات خود را در انحصار نگه می‌داشتند و این کشورها موفق به جمع‌آوری و مدیریت اطلاعات خود نمی‌شدند که بر همین اساس ایجاد پایگاه


داده‌های علوم‌زمین توسط جمهوری اسلامی ایران در چنین کشورهایی با استقبال بی‌نظیر کارشناسان و دولتمردان آنها مواجه شده‌ است.


مدیر امور بین‌الملل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ایجاد پایگاه داده‌های علوم‌زمین کشورهای عضو همکاری‌های اقتصادی(اکو) و تهیه نقشه پراکندگی مواد معدنی در سطح کشورهای آسیای میانه را به عنوان پروژه‌های بین‌المللی در دست اقدام سازمان متبوع خود یاد کرد.


وی با اشاره به عضویت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران در کمیسیون بین‌المللی نقشه‌های زمین‌شناسی جهان (CGMW)، یادآور شد: در حال حاضر ایران معاون خاورمیانه‌ای کمیسیون بین‌المللی زمین‌شناسی دنیا است و 4پروژه از 23پروژه جاری آن را به عهده دارد و در دیگر پروژه‌ها نیز به عنوان همکار محسوب می‌شود.


میگونی در ادامه تهیه نقشه‌‌های زمین‌شناسی، تکتونیک، لرزه زمین‌ساخت و نقشه متالوژنی در مقیاس‌های متفاوت در منطقه خاورمیانه و تهیه نقشه لرزه زمین‌ساخت و کلیماتونیک دنیا در مقیاس یک میلیونیم را به عنوان فعالیت‌های عملی و تحقیقاتی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران در همکاری با کمیسیون بین‌المللی زمین‌شناسی دنیا و با اعتبار مالی یونسکو یاد کرد.


مدیر امور بین‌الملل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با ضمن تأکید بر تنوع پدیده‌های زمین‌شناسی موجود در ایران‌زمین، خاطرنشان کرد: در سطح بین‌المللی، زمین‌شناسی ایران به عنوان بهشت  زمین‌شناسان دنیا یاد می‌شود و علاقه‌مندان و کاوشگران همه پدیده‌های زمین‌شناسی را بصورت یکجا در ایران خواهند یافت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 17766
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1387/08/06 07:09
تنظیمات قالب