• تاریخ انتشار : 1389/08/04 - 06:47
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

همایش ملی کاهش مخاطرات زمین‌لرزه پنجم آبان برگزار می‌شود

همایش ملی کاهش مخاطرات زمین‌لرزه پنجم آبان ماه با حضور مسوولان و نهادهای ذیربط ...

همایش ملی کاهش مخاطرات زمین‌لرزه پنجم آبان ماه با حضور مسوولان و نهادهای ذیربط در موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، دکتر حمیدرضا سیاهکوهی دبیر همایش ملی کاهش مخاطرات زمین‌لرزه، از برگزاری این همایش به همت سازمان مدیریت بحران کشور و موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این همایش که با مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، سازمان نقشه‌برداری کشور، مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود، در نظر دارد به توانمندی‌ها، تنگناها و فرصت‌های پیش‌روی مسائل زلزله کشورمان بپردازد.


وی ابراز امیدواری کرد که از بحث و تبادل نظرهای به عمل آمده در این همایش بستری مناسب برای هم‌‌افزایی توانمندی‌ها، سمت‌گیری صحیح در امور پژوهشی و وحدت رویه در امور اجرایی بین سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرائی، مراکز علمی- تحقیقاتی و دانشگاهی مرتبط با امر زمین ‌لرزه در سطح کشور فراهم شود.


 


 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی,اخبار روابط عمومى
  • کد خبر : 19737
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1389/08/04 06:47
تنظیمات قالب