• تاریخ انتشار : 1401/04/12 - 06:51
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

رییس خانه معدن ایران مطرح‌کرد:‌ گردشگری معدنی، راهی جدید برای کسب درآمد و معرفی جاذبه‌های توریستی

تهران- ایرنا- رییس خانه معدن ایران گفت: گردشگری معدنی به‌عنوان راهی جدید برای کسب درآمد و معرفی جاذبه‌های خود به‌منظور جذب توریست و سرمایه‌گذار است.

«محمدرضا بهرامن» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: امروز مبحث ژئوتوریسم معدنی در سیاست‌های کلان بخش معدن دیده شده است و ظرفیت‌های بالای اشتغال و خلق سرمایه در آن وجود دارد.



وی بیان‌داشت: امروز شاهدیم این مهم  مورد توجه  کشورهای معدن‌خیز جهان نیز قرارگرفته است و کشورهای زیادی از این ظرفیت شناخته‌شده به‌عنوان راهی جدید برای کسب درآمد و معرفی جاذبه‌های خود به‌منظور جذب توریست و سرمایه‌گذار بهره می‌برند. 



بهرامن خاطرنشان‌کرد: از بین جاذبه‌های ژئوتوریستی هر کشوری، معادن از اهمیت و جاذبه‌ای خاص برخوردارند که با عنوان ژئوتوریسم معادن موردتوجه قرار می‌گیرند.



وی ادامه‌داد: دیدن معادن، روش‌های اکتشاف و استخراج آنها، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مورد استفاده برای استخراج معادن و مشاهده انواع سنگ‌ها به‌ویژه سنگ‌های قیمتی و جواهری برای مردم جذابیت خاصی دارد.



رییس خانه معدن ایران ادامه‌داد: درک مواهب خدادادی به‌صورت معادن و ظرفیت مناطق و روش‌های معدن‌کاری و تاریخچه معدن‌کاری هر منطقه از گذشته‌های دور تا زمان حال و کمک به درک و استفاده درست از مواهب و حفظ محیط‌زیست از رویکردهای جدید جهان است که خود می‌تواند نقش مهمی در کارآفرینی برای مهندسان معدن و افزایش درآمد جنبی معادن بخش‌خصوصی و حفظ و رونق و زیباسازی طبیعت بی‌جان بعد از عملیات معدنکاری داشته باشد.



https://www.irna.ir/news/84805593



۸ تیر ۱۴۰۱



کد خبر: 84805593


  • گروه خبری : رویدادهای علوم زمین
  • کد خبر : 13608
کلمات کلیدی

تصاویر

کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1401/04/12 06:51
تنظیمات قالب