• تاریخ انتشار : 1404/04/29 - 16:30
  • بازدید: 416 نفر
  • بازدیدکننده: 321 نفر

یک انتصاب جدید در سازمان زمین‌شناسی؛ حضور بانوی متخصص در رأس دفتر ژئومتیکس

 فرنوش فرجندی با حکم رسمی مقام عالی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور به عنوان سرپرست دفتر ژئومتیکس منصوب شد.

در مراسمی که به همین مناسبت با حضور دکتر شریعتمدار، مدیرکل حوزه ریاست سازمان برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات دکتر صادقی در دوران تصدی این مسئولیت، حکم سرپرستی دکتر فرجندی به ایشان اعطا گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، در متن حکم صادره از سوی دکتر داریوش اسماعیلی، معاون وزیر و رئیس این سازمان، با تأکید بر سوابق علمی، اجرایی و تخصصی  فرجندی، از وی خواسته شده است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان‌های ذی‌ربط در راستای سیاست‌گذاری، طراحی و اجرای پروژه‌های ملی در حوزه ژئوماتیکس، پایش مخاطرات طبیعی، تهیه و به‌روزرسانی نقشه‌های پایه زمین‌شناسی و توسعه بانک اطلاعات مکانی معادن کشور نقش‌آفرینی کند.

دکتر فرنوش فرجندی، دارای مدرک دکتری زمین‌شناسی از دانشگاه سوئینبرن استرالیا، از سال ۱۳۷۷ در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور مشغول به فعالیت است و پیش از این در سمت معاون مدیرکل اکتشافات معدنی ناحیه‌ای فعالیت داشته است. وی سابقه‌ای پربار در پژوهش‌های ژئوشیمیایی و بیوژئوشیمیایی دارد و به عنوان یکی از چهره‌های برجسته علمی در این حوزه شناخته می‌شود.گفتنی است،  فرجندی در سال ۲۰۲۴ با کسب اکثریت آرا، به عنوان نخستین زمین‌شناس ایرانی به عضویت کمیته اجرایی اتحادیه بین‌المللی علوم زمین (IUGS) انتخاب شد. این دستاورد بین‌المللی، جایگاه علمی و اعتبار پژوهشی وی را در سطح جهانی تثبیت کرده است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 31023
کلمات کلیدی

تصاویر

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1404/04/29 16:30
تنظیمات قالب