• تاریخ انتشار : 1399/09/16 - 11:00
  • بازدید: 1 نفر
  • بازدیدکننده: 1 نفر

۳ میلیون یورو برای اسکلت یک دایناسور

اسکلت تقریبا کامل یک دایناسور گوشت‌خوار متعلق به حدود ۱۵۰ میلیون سال پیش در یک حراجی به قیمت سه میلیون یورو فروخته شد.


به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، اسکلت یک دایناسور «آلوسور» که سه سال پیش در ایالات متحده کشف شده بود روز گذشته (۲۲ مهرماه) در یک حراجی واقع در پاریس به قیمت سه میلیون یورو به یک فرد ناشناس فروخته شد.



این اثر از نظر کارشناسان یک اثر غیرمعمول عنوان می‌شود چراکه یک اسکلت تقریبا کامل محسوب می‌شود؛ حدود ۷۰ درصد از استخوان‌های این دایناسور در بقایای کشف‌شده وجود دارد. استخوان‌های این دایناسور حین کشف در امتداد یکدیگر قرار داشتند به همین دلیل اتصال آن‌ها برای کارشناسان کار راحت‌تری بود.



این اسکلت حدود ۳.۵ متر ارتفاع و ۱۰ متر طول دارد.



اخیرا نیز  اسکلت یک دایناسور «تیرانوسور رکس» با لقب «اِستن» در حراجی کریستیز به قیمت ۳۱.۸ میلیون دلار به یک خریدار ناشناس رسید.



انتهای پیام




  • چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۱

  • کد خبر: 99072317736



  • گروه خبری : رویدادهای علوم زمین
  • کد خبر : 21662
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی
قبلی
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1399/09/16 11:00
تنظیمات قالب